Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ελβετικό ενδιαφέρον για το Λουτράκι...


Η υπεύθυνη marketing τoυ Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου κ. Βιβή Γιαλού
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου έλαβε μέρος για 2η φορά στην έκθεση GREEK TOURISM EXPO, τη διεθνή τουριστική έκθεση που διοργανώθηκε  στην Αθήνα, (8 - 10 Δεκεμβρίου 2017) στο Metropolitan Expo για 4η συνεχή χρονιά.
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου φιλοξενήθηκε στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου και  συμμετείχε στις B2B συναντήσεις με την εκπρόσωπό του, κ. Βιβή Γιαλού, Marketing Manager του Οργανισμού και τη Γραμματέα Διοίκησης κ. Ανδρεάνα Ρεκουνιώτη. Τα στελέχη του οργανισμού πραγματοποίησαν 11 συναντήσεις B2B, τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό B2B συναντήσεων για συνεκθέτες περιπτέρου. Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Οργανισμού  συνάντησαν tour operators από τις χώρες, Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ρωσία, Σερβία, Βουλγαρία, Τσεχία, Κουβέιτ και Καναδά.
Κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των B2B συναντήσεων...

Το ενδιαφέρον για το Λουτράκι ήταν αυξημένο ενώ μετά την B2B συνάντηση με τον Tour Operator από την Ελβετία, κ. Nasreddine Cherif ο οποίος ενδιαφέρθηκε να ανοίξει τον προορισμό με groups από την Ελβετία εντός του 2018 και μάλιστα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, τα στελέχη του οργανισμού διοργάνωσαν άμεσο Fam Trip στον προορισμό. O κ. Nasreddine Cherif μετέβη στο Λουτράκι την Κυριακή 10/12 με τοπικό ταξί που έκλεισε ο οργανισμός και διέμεινε στο Club Hotel Loutraki, μετά από ευγενική χορηγία της διοίκησης της Club Hotel Casino Loutraki ενώ το μεσημεριανό γεύμα παρείχε το Ουζερί «Ο ΓΙΑΝΝΗΣ».
Την περασμένη Δευτέρα (11/12) πραγματοποιήθηκαν επιθεωρήσεις ξενοδοχείων και του Loutraki Thermal Spa, καθώς οι θεραπείες με το φυσικό ιαματικό νερό Λουτρακίου θα αποτελέσουν μέρος του προγράμματος των Ελβετών Τουριστών. Ο κ. Nasreddine Cherif πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργο Γκιώνη, σε πολύ καλό κλίμα, εκφράζοντας την πρόθεσή του για άμεση συνεργασία με τον προορισμό, εντός του 2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια: