Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Πίτα και βραβεύσεις για το Athlisis Tennis Club και ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ



Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη τους πίτα και βράβευσαν τους αθλητές που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε η μεγάλη οικογένεια του Athlisis Tennis Club και του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ.




Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και ξεκίνησε με τις βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι εκπροσώπησαν τα χρώματα του ομίλου κατά την διάρκεια του 2017 και έφεραν σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις.
 

Ειδικότερα, βραβεία απονεμήθηκαν σε 23 εκπροσώπους του ομίλου σε Open, Ενωσιακά, Πανελλαδικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα. 





Πιο συγκεκριμένα βραβείο για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες στα JUNIOR Πρωταθλήματα έλαβαν ο ΜΑΝΤΣΙΤΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ , ο ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ο ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ, ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, η ΔΕΛΗ ΜΑΡΑ, ο ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ο ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΜΑΡΙΟΣ, η ΤΣΙΛΙΜΠΗ ΜΙΡΚΑ και ο ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. 



Βραβεία δόθηκαν επίσης και σε ενήλικα μέλη του ομίλου μας, την ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, την ΠΑΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, την ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΖΑ, την ΣΟΦΙΑ ΚΑΖΑ, τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΛΙΜΠΗ, τον ΝΙΚΟΛΑ ΤΖΙΝΗ, τον ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ, τον ΚΩΣΤΑ ΝΤΑΓΚΙΝΗ, τον ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ και τον ΘΟΔΩΡΗ ΣΚΟΥΡΑ για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες στα εσωτερικά, Open τουρνουά στα οποία έλαβαν μέρος το 2017.



Επιπλέον, η εκδήλωση περιελάμβανε μια ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένεια του Athlisis Tennis Club και του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ, καθώς τίμησε με ειδική αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στο τένις της Αργολίδας και για την πολύτιμη βοήθειά του στον Όμιλο τον κ. ΣΤΕΛΙΟ ΓΡΑΤΣΙΑ.


Ο κ. Γρατσίας από το 1994 μέχρι και σήμερα είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος, έχει διατελέσει ταμίας του ΣΒΑΕ επί σειρά ετών, έχει διοργανώσει μεγάλο αριθμό τουρνουά τένις Βετεράνων ανά την Ελλάδα και στο Νομό Αργολίδας και τα τελευταία 4 χρόνια βοηθά με την τεράστια εμπειρία του τον όμιλό μας. 

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, καθώς κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, αλλά απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή η οποία διαβάστηκε στους παρευρισκομένους.

Η φετινή Βασιλόπιτα είχε 3 φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δωροεπιταγές από κατάστημα αθλητικών ειδών, τα οποία κέρδισαν 3 μικροί αθλητές της παιδικής Ακαδημίας, ο Μάριος Μουζακιώτης, η Λυδία Καραμάνου και ο Λεωνίδας Ντούλιας
Η διεύθυνση του Athlisis Tennis Club και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ ευχαρίστησαν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Κοπή της Πίτας, και συνεχάρηκαν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν το 2017 τις αγωνιστικές ομάδες στις διάφορες διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: