Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ερμιονίδα- Το δημαρχείο επισκέφτηκε ο Βουλγαράκης


Κατά την συνάντηση του Γιάννη Βουλγαράκη με τους αιρετούς του Δήμου Ερμιονίδας
Με επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, λοιπούς αιρετούς του Δήμου Ερμιονίδας  αλλά και τον δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή, συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Κρανίδι, ο εκπρόσωπος του Γραφείου  Συντονισμού της Κυβέρνησης κ. Γιάννης  Βουλγαράκης, ενόψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη (26-27 Φεβρουαρίου…)

Το Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πελοποννήσου αποτελεί τη συνέχεια μιας διαδικασίας που θα ολοκληρωθεί σε όλα περιφερειακά διαμερίσματα της χώρας, η οποία χαράζει ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση όλης της χώρας. Επιθυμία της Κυβέρνησης είναι να αγκαλιασθεί από όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις.
Πρωταρχικός στόχος είναι να καταγραφούν οι επιμέρους ιδιαιτερότητες και ανάγκες της κάθε περιφέρειας και στη συνέχεια να κατατεθούν στο Κοινοβούλιο προς ψήφιση. Αυτό το Γενικό Αναπτυξιακό Σχέδιο θα περιλαμβάνει τα επιμέρους αναπτυξιακά σχέδια όλων των Περιφερειών της χώρας. Βασική επιδίωξη, είναι η ευρύτερη δυνατή αποδοχή από τους αυτοδιοικητικούς φορείς (Περιφέρειες και Δήμους) και εποικοδομητική κριτική από αυτούς, ώστε να κατατεθούν ουσιαστικές προτάσεις με σκοπό την άμβλυνση των ανισοτήτων μεταξύ των Περιφερειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: