Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Διάλεξη του Ευάγγελου Πρωτοπαπαδάκη στο «Δαναό»Με ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα συνεχίζει ο «Δαναός» τις διαλέξεις του για την φετινή χρονιά. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης, που θα αναπτύξει στην ομιλία του : «Γιατί η οικονομική και πολιτική κρίση είναι στην πραγματικότητα ηθική».
Το ανωτέρω γεγονός θα λάβει χώρα την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα  διαλέξεων του  Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός».

Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης:
Είναι Επίκουρος Καθηγητής Εφαρμοσμένης Ηθικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Ε.Κ.Π.Α., Μέλος της Επιτροπής Βιοηθικής και Δεοντολογίας του Ε.Κ.Π.Α., Επί Κεφαλής του Ελληνικού Κλιμακίου της Έδρας Βιοηθικής της UNESCO (Haifa) και Μέλος της Επιτροπής Βιοηθικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.
Έχει διδάξει ως Επισκέπτης Καθηγητής στα Πανεπιστήμιο του Αννόβερο της Γερμανίας και του Νόβι Σαντ της Σερβίας. Έχει δημοσιεύσει τέσσερις μονογραφίες στην ελληνική, και έχει επιμεληθεί την έκδοση επτά συλλογικών έργων: δύο στην αγγλική, ενός στην σερβική, και τεσσάρων στην ελληνική.
Περισσότερα από εξήντα άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συλλογικούς τόμους και πρακτικά συνεδρίων.
Είναι μέλος διαφόρων φιλοσοφικών εταιρειών της ημεδαπής και της αλλοδαπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: