Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΔΙΔΥΜΩΝ- «Ανάθεμα» την ώρα και τη στιγμή…

Το 2013, κανείς δεν θα διανοείτω ούτε σκουπιδάκι να μπει, πόσο μάλλον να θαφτεί...
Με μια επιστολή -καταπέλτη κατά παντός υπευθύνου και κυρίως κατά του  Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή και των στενών του συνεργατών,  οι  Διδυμιώτες –μέλη της ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, καυτηριάζουν  την αλλαγή  πολιτικής γραμμής,  στην οποία προέβησαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις της περιοχής, αναφορικά με το επίμαχο ζήτημα της (εν εξελίξει)  ταφής των απορριμμάτων στον αχαρτογράφητο ΧΑΔΑ των Διδύμων…
Διαβάστε παρακάτω, αυτούσια  την επίμαχη επιστολή της Τοπικής Ομάδας ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Διδύμων…«Κύριε πρόεδρε τις τοπικής κοινότητας Διδύμων, Κύριε Αντιδήμαρχε Ερμιονίδας με μόνιμη κατοικία τα Δίδυμα, Κύριε Αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑΕΡ. Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι καταφέρατε να αποτελειώσετε ένα μεγάλο έγκλημα σε βάρος των κατοίκων των Διδύμων. Με συντονισμένες  προσπάθειες και με την στήριξη Δημάρχου και Περιφερειάρχη καταφέρατε τo «Ανάθεμα» που δημιουργήσατε σε προηγούμενη θητεία σας, για την υποτιθέμενη επεξεργασία  απορριμμάτων  στο «Σταυρό»  Διδύμων, χωρίς να έχετε εξασφαλίσει τον τόπο και τον τρόπο μεταφοράς  των απορριμμάτων με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν χιλιάδες δέματα με σκουπίδια, και ερχόσαστε τώρα παραβλέποντας την υγεία των συγχωριανών μας να θάψετε τόνους πλαστικού, και άλλων επικίνδυνων  ουσιών  χωρίς να πάρετε κανένα μέτρο προστασίας.  Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Και μην ξεχάσετε στο τέλος της αποκατάστασης, να σας φτιάξουν το κέντρο τοξοβολίας που σας έχουν υποσχεθεί!!!!
Ο "Σταυρός" των Διδύμων στης Χαλιμάς τα παραμύθια...
Τι ανταλλάγματα  πήρατε  από τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο για να επιτρέψετε να γίνει ένα τόσο μεγάλο έργο στα ξεχασμένα Δίδυμα ;;;Αληθεύουν  αυτά που λένε οι κακές γλώσσες ότι «ανταλλάξατε» την αποκατάσταση των Δεμάτων  για ένα εξίσου μεγάλο έργο μεταξύ Κρανιδίου – Πορτοχελιου,  όπου η παράταξή σας το έχει χάσει δυο φορές !!!!!!!!
Ένα ερώτημα έχουμε αναπάντητο ακόμα  για να σας πούμε ένα ακόμα μπράβο, εκείνη η περιβόητη συνάντηση αρχηγών παρατάξεων που ο Δήμαρχος ζητούσε τη συναίνεση των αρχηγών ώστε να μπορέσετε να διαπράξετε ανενόχλητοι το έργο σας να μας μεταφέρετε και τα σκουπίδια του Κρανιδίου, και όχι μόνο  τι έγινε;;;;
Ααα  και μην ξεχάσετε να το γράψετε στο βιογραφικό σας γιατί ζυγώνουν οι εκλογές !!!Και όλα αυτά πάντα για το καλό των κατοίκων που σας επέλεξαν να διοικήσετε!!!
Εμείς ως ομάδα Διδύμων της Δυνατής Ερμιονίδας την θέση μας την εκφράσαμε και με έγγραφο  στις 26/04/2017, και σε σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, και επιμένουμε στην θέση μας.  

Καλή Σαρακοστή  αν και στα Δίδυμα απουσίαζαν όπως πάντα οι εκδηλώσεις για να δώσετε λίγο χαρά στον κόσμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: