Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αλλαγή Δημάρχου από χθες στο Ναύπλιον

Ο Π. Αναγνωσταράς παρέδωσε "τη σφραγίδα του Δήμου"
στον εκλεκτό της πλειοψηφίας της Δημοτικής Παράταξης


Σε ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες -στην Αίθουσα του Βουλευτικού- η επίσημη ανάληψη καθηκόντων από τον νέο Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς εν μέσω επευφημιών των παρευρισκόμενων συμβούλων της παράταξής του και των υπαλλήλων του Δήμου, ευχαρίστησε όλους για την δεκαετή και πλέον συνεργασία που είχε μαζί τους από την θέση του Δημάρχου.
Ευχήθηκε στον Δημήτρη Κωστούρο καλή επιτυχία απ' την θέση του Δημάρχου Ναυπλιέων και αναφέρθηκε στα έργα που τελέστηκαν τα τελευταία χρόνια και άλλαξαν την όψη του Ναυπλίου. Ο πρώην Δήμαρχος υπογράμμισε και την παρακαταθήκη έργων που έχουν δρομολογηθεί για να υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας παράλληλα πως θα βρίσκεται στο πλευρό της δημοτικής αρχής για να την διευκολύνει με την πείρα του στα δημοτικά ζητήματα.
Ιδιαίτερα συγκινημένος από την ζεστή ατμόσφαιρα εμφανίστηκε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συμβούλους της πλειοψηφίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του αναδεικνύοντάς τον ως Δήμαρχο Ναυπλιέων. Εξήρε το έργο του μέχρι σήμερα δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά τονίζοντας με έμφαση: «Θέλω όμως να πω όμως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέχρι σήμερα Δήμαρχο Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Δεν είναι τυχαίο ότι νίκησε σε τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις. Αφήνει βαριά παρακαταθήκη σε όλους μας. Πρέπει εμείς, να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τους μεγάλους στόχους που είχε θέσει για την πόλη μας.
Θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε με νέα ορμή και δύναμη, για να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί στους συνδημότες μας».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κωστούρος ανέφερε ότι: «Η μεγάλη πια Συμπολιτεία, το Ναύπλιον, η Ασίνη, η Μιδέα και η Νέα Τίρυνθα, περιοχές με ιστορία, πολιτισμό, φυσικές ομορφιές, θα συνεχίσει να μάχεται, να διεκδικεί, να κερδίζει, να ευτυχεί, από κοινού και συστρατευμένα. Όταν είμαστε μαζί, τα προβλήματα λύνονται ευκολότερα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μαζί θα διαβούμε το δύσκολο και ανηφορικό δρόμο. Θα νικήσουμε όλα τα προβλήματα, τις αντιξοότητες και τα εμπόδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: