Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο Παν. Αναγνωσταράς «ξελασπώνει» τη Νέα Δημοκρατία

Τον ψηφίζουν και τον στηρίζουν σε όλη την Αργολίδα
Τελικώς, η παρουσία του -μέχρι προ ολίγων ημερών- Δημάρχου Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα, όπως φαίνεται λειτούργησε συσπειρωτικά για τον κοινωνικό περίγυρο του κόμματος και δημιούργησε σημαντικό ρεύμα επανόδου απογοητευμένων τέως ψηφοφόρων.
Το Ήθος του υποψηφίου, η προσήλωσή του στο καθήκον, η αποτελεσματικότητά του σε διεκδικήσεις και η έμφυτη και ανεπιτήδευτη φιλική συμπεριφορά του προς όλους, είναι «τα ατού» με τα οποία συμπληρώνει τις επιστημονικές και διοικητικές του γνώσεις, δημιουργώντας μια ξεχωριστή δυναμική γύρω από την υποψηφιότητά του.
Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, είναι ο μόνος υποψήφιος Βουλευτής της Αργολίδας, που οι πολίτες, από την Θερμησία,  το ΠορτοΧέλι και το Κρανίδι, μέχρι τις Λίμνες, την Προσύμνη, την Λυρκεία και τον Αχλαδόκαμπο, δηλώνουν πως δεν περιορίζονται απλώς να τον ψηφίσουν αλλά και στηρίζουν μαχητικά την εκλογή του.
Σύμφωνα με τις δημοσιευθείσες πρόσφατα δημοσκοπήσεις, ο Παν. Αναγνωσταράς, είχε παρουσιάσει το μεγαλύτερο ποσοστό θετικών γνωμών και την μεγαλύτερη προτίμηση στις νέες ηλικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: