Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Όχημα με λαθρομετανάστες εμβόλισε τζιπ του «FRONTEX»

Σήμερα τα ξημερώματα, στο νότιο κόμβο Λυκόφης (Εβρος), εντοπίστηκε ομάδα λαθρομεταναστών να επιβιβάζεται σε Ι.Χ.. Ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικό του Τμήματος Συνοροφυλάκων Σουφλίου.
Το όχημα των λαθρομεταναστών, λίγο πριν την είσοδο στην Εγνατία Οδό (κόμβος Αρδανίου) εμβόλισε όχημα του «FRONTEX», στο οποίο επέβαιναν 2 Αξιωματούχοι του «FRONTEX» και 1 αστυνομικός του Τμήματος Συνοροφυλάκων Σουφλίου. Το όχημα του «FRONTEX», εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε σε παρακείμενη αγροτική έκταση και ανεφλέγη. Από την προαναφερόμενη σύγκρουση ουδείς επιβαίνων του τζιπ τραυματίστηκε.
Πολύ κοντά στο Ι.Χ. του δουλέμπορου -διακομιστή, βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι 6 λαθρομετανάστες (4 άνδρες και 2 γυναίκες), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος 2 εξ αυτών.
Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε προκληθεί, λόγω της σύγκρουσης, στο ΙΧ του δουλέμπορου από την προστρέξασα Π.Υ., εντοπίσθηκε στη θέση του οδηγού απανθρακωμένο το πτώμα ενός άνδρα (πιθανόν του διακινητή).
Οι σοβαρά τραυματισμένοι (2 άνδρες και 2 γυναίκες), νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: