Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΑΡΘΡΟ: Φτου σκοληκομερμηγκότρυπα…

Φίλε ψηφοφόρε.
Επειδή έχεις μπερδευτεί με όλα αυτά που γίνονται αποφάσισα να σε βοηθήσω. Να σου εξηγήσω με απλά λόγια το τι συμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό ώστε να έχεις ξεκάθαρη άποψη στις 17 Ιούνη που θα ξαναπάς να ψηφίσεις. Λοιπόν, έχουμε και λέμε! 
Ο Σαμαράς, πριν από καιρό διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε «ναι» στο μνημόνιο ενώ αυτός ψήφισε «όχι». Μετά, στο δεύτερο μνημόνιο, αυτός ψήφισε «ναι» ενώ κάποιοι βουλευτές του ψήφισαν «όχι» και γι' αυτό τους διέγραψε. Τώρα και αυτούς που ψήφισαν «ναι» και αυτούς που ψήφισαν «όχι» τους λέει να έρθουν πίσω στο κόμμα. Ακόμα και στην Ντόρα!

Ακόμη, ο Σαμαράς φαγώθηκε τις τελευταίες μέρες, αν και πρώτος στις εκλογές, να κάνει πρωθυπουργό τον Τσίπρα! Αφού όμως αυτός τσίναγε τώρα τον κατηγορεί ότι έχει νεοσταλινικό πρόγραμμα! Δηλαδή ήθελε να κάνει έναν Στάλιν πρωθυπουργό!
Ο Βενιζέλος από την άλλη, αφού κατραπακιάστηκε στις εκλογές κατάλαβε ότι το κόμμα του σάπισε! Και διέλυσε όλα τα όργανα του κόμματος! Με αυτό το διαλυμένο και σάπιο κόμμα, όμως, διεκδικεί ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού!
Ο Τσίπρας τώρα. Αν και οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί ήθελαν να τον κάνουν πρωθυπουργό, αυτός έλεγε όχι! Τώρα, ξαναπάμε σε εκλογές. Και ο Τσίπρας θέλει να γίνει πρωθυπουργός! Το καλό βέβαια σε αυτή την υπόθεση είναι ότι οι εκπρόσωποι του κόμματός του λένε διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους για πολλά θέματα! Υπάρχει πολυφωνία βρε αδερφέ! Μπορείς να σχηματίσεις άποψη!
Η Παπαρήγα, ως γνήσια επαναστάτρια περιμένει να ωριμάσουν οι συνθήκες για να κυβερνήσει! Μέχρι τότε αρνείται κατηγορηματικά!
Ο Μιχαλολιάκος, όταν εμφανίζεται στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής,  προσπαθεί να εξηγήσει για το «εγέρθητο», τον Χίτλερ, τον Παπαδόπουλο, τον Μεταξά, τον Στάλιν και τόσα άλλα ιστορικά πρόσωπα. Είναι χαμένος στη μετάφραση δηλαδή!
Ο Κουβέλης, και αυτός με τη σειρά του φαγώθηκε να κάνει τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Αν και έβγαιναν τα «κουκιά» με τους άλλους δύο, αυτός είχε μουλαρώσει! Τσίπρας και ξερό ψωμί!
Ο Καμμένος τέλος, ως άλλος επαναστάτης -της δεξιάς- συμφωνεί…  με τον Τσίπρα! Και όταν ξεκουράζεται από την επανάσταση ψάχνει τα συνημμένα στον υπολογιστή του!
Φίλε ψηφοφόρε, όπως λέει και η διαφήμιση:
Τι δεν καταλαβαίνεις… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!

Δημήτρης Αγγέλου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αχχχαχαχα! Πολύ καλό! Μέσα από το χιούμορ λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες καμιά φορά.