Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: «Η πόλη των νερών» και «το νερό της ζωής»

Την Κυριακή 20 Μαΐου 23 μέλη των πληρωμάτων του Ράλλυ Ακρόπολις θα επισκεφθούν το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου. Θα δοκιμάσουν μερικά από τα  προγράμματά του, για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, στα νερά της πόλης που δικαίως έχει αναγνωριστεί ως «η πόλη των νερών» αφού συνδυάζει το Ιαματικό, το φυσικό μεταλλικό νερό και τη θάλασσα.
Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, αναφερόμενος στην επίσκεψη των διασήμων, δήλωσε:
"Είναι τιμή μας να φιλοξενήσουμε εδώ, τα μέλη των πληρωμάτων του παγκόσμιου Ράλλυ Ακρόπολις. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσουν τόσο πολύ την μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας που θα έχουν στο Loutraki Thermal spa, ώστε όταν επιστρέψουν  στη χώρα τους θα το διαδώσουν ευρύτατα.
Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου να γίνει η πρώτη επιλογή προτίμησης spa από τους Έλληνες και τους πολίτες όλου του κόσμου.
Την πρώτη θέση άλλωστε  το Loutraki Thermal Spa την άξιζε και την αξίζει αφού το Ιαματικό Νερό Λουτρακίου, έχει συνδέσει το όνομά του από τα πανάρχαια χρόνια, με τη θεραπεία πολλών επιφανών προσωπικοτήτων".
Από τα βάθη των αιώνων το Ιαματικό Νερό του Λουτρακίου, έχει καθιερωθεί σαν σύμβολο φυσικής υγιεινής ζωής, ευεξίας και αναζωογόνησης και εύστοχα το μοναδικό αυτό δώρο της φύσης έχει χαρακτηρισθεί ως "το νερό της ζωής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: