Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο αν. Υπουργός Πολιτισμού επισκέπτεται, σήμερα, την Αργολίδα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τζαβάρας σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου θα επισκεφθεί Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία της Αργολίδος.Παράλληλα, θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Εφοριών της περιοχής προκειμένου να ενημερωθεί για τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για την πορεία υλοποίησης των έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.
Κατά το προσεχές διάστημα, παρόμοιες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Πρώην Εθνοσυνέλευση της Νέας Επιδαύρου και θα επισκεφθεί το Ενετικό Κάστρο της περιοχής. Ακολούθως θα μεταβεί στην Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα επισκεφθεί το Μικρό και το Μεγάλο Θέατρο, τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο.


Στο περιθώριο της επίσκεψής του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τζαβάρας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Κώστα Γκάτζιο. Επόμενοι σταθμοί της επίσκεψής του θα είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο Μυκηνών, καθώς και το Μουσείο Άργους.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Νομό, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα παρακολουθήσει την παράσταση «ΙΠΠΗΣ» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στο θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: