Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Η γιορτή του ψαρά στην Κοιλάδα

 
Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και άρτιο πρόγραμμα για την διασκέδασή του, πραγματοποιήθηκε -και φέτος- η Γιορτή του Ψαρά στην Κοιλάδα, Ερμιονίδας.
Ψάρια και θαλασσινά αλιευμένα από τους ντόπιους ψαράδες, γέμισαν πλούσια το τραπέζι που προσφέρθηκε στους επισκέπτες της γιορτής, οι οποίοι ήρθαν από τα γύρω χωριά, κάθε γωνιά της Αργολίδας, την Αθήνα και τον Πειραιά.

Το γλέντι ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από τον τοπικό χορευτικό σύλλογο που ξεσήκωσε τους καλεσμένους και έδωσε το σύνθημα για μια γεμάτη κέφι, συμμετοχή και παλμό, μουσική βραδιά με την Νάσια Κονιτοπούλου και τον Χρήστο Μενιδιάτη, που κράτησε μέχρι το πρωί.
Την διοργάνωση της εκδήλωσης έκαναν η Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας, ο αθλητικός σύλλογος "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ", ο Αλιευτικός Σύλλογος Παράκτιας Αλιείας Αγροτικός σύλλογος Αλιέων.
Την εκδήλωση άνοιξε, αναφερόμενος με λίγα λόγια στην Κοιλάδα και την ναυτική της παράδοση ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κοιλάδας Μανώλης Φασιλής. Παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρώην Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Βερνίκος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Καμιζής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σιδέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: