Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Δημοψήφισμα για τα νέα μέτρα των 11,5 δισ.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΝ-Ε
Ραφαήλ Μπαρού
Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίας -Ερμιονίδας, οργανώνει Δημοψήφισμα, με το ερώτημα "Δέχεσαι ή όχι τα νέα μέτρα που πρόκειται να εισαχθούν στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση";

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚΝ-Ε "Η συμμετοχή σου σ’ αυτό το άτυπο κοινωνικό δημοψήφισμα θα δυναμώσει την φωνή όλων μας προς αποτροπή της περαιτέρω κοινωνικής καταστροφής".

Η ψηφοφορία θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου και θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΝ-Ε


"Σε καλούμε να συμμετάσχεις στο λαϊκό δημοψήφισμα που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, για να απαντήσεις εάν δέχεσαι ή όχι τα νέα μέτρα που πρόκειται να εισαχθούν στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.  Ο καθένας και η καθεμιά ψηφίζει με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο πιστοποιητικό που να αποδεικνύει τα στοιχεία του.
Η ψηφοφορία θα γίνει μόνο στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου όπου θα έχουν στηθεί κάλπες και παραβάν προς διευκόλυνση των ψηφοφόρων.
Οι εφορευτικές επιτροπές θα απαρτίζονται από νομικούς και μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και των Σωματείων.
Η συμμετοχή σου σ’ αυτό το άτυπο κοινωνικό δημοψήφισμα θα δυναμώσει την φωνή όλων μας προς αποτροπή της περαιτέρω κοινωνικής καταστροφής.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ"


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: