Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ: Απομακρύνεται το μισοβουλιαγμένο τσιγαράδικο

Ρεπορτάζ: Κώστας Πρώιμος

 Το κατασχεμένο «τσιγαράδικο» πλοίο  «Σιμπίλλα» , που με την παρατεταμένη  παρουσία του στον πανέμορφο όρμο του Πορτο Χελιού, δημιουργούσε αρνητικά σχόλια, διαφαίνεται πως σύντομα θα αποτελεί μια κακή ανάμνηση.
Το μισοβουλιαγμένο  πλωτό σκουπίδι  υπό σημαία νησιών Μάρσαλ (βλ. φωτό)  παραμένει επί ένα χρόνο περίπου εγκαταλειμμένο αρόδο  και αλλοιώνει την αισθητική του συγκεκριμένου δημοφιλούς προορισμού.
Τις επόμενες μέρες θα αποτελεί παρελθόν σύμφωνα με δηλώσεις του  υπολιμενάρχη Πόρτο Χελιού  Υποπλοίαρχου κ. Γιάννη Κωστόπουλου στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου» :  «Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από όλες τις εμπλεκόμενες αρμόδιες υπηρεσίες και Αρχές. Υπάρχει και σχετική εισαγγελική εντολή. Έχουν ήδη διενεργήσει αυτοψία στο πλοίο άνθρωποι της αναδόχου εταιρείας και τις επόμενες ημέρες

αναμένεται η απομάκρυνσή του».
Οι ιδιοκτήτες του περιβόητου ‘’Σιμπίλλα»  παραμένουν άφαντοι από τις Αρχές παρά την τεράστια κινητοποίηση που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11-4-2011, όταν το προαναφερόμενο πλοίο εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού να πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού, με 4 επιβαίνοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: