Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Συμπεριφορές ντροπής από το Νίκο Χρόνη εντός του Δημοτικού Συμβουλίου

"Φωτό από παλαιότερη συμμετοχή του"
Είχε απουσιάσει μια δυο φορές από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Νίκος Χρόνης, και όλα είχαν εξελιχθεί ομαλά. Χθες όμως ήταν εκεί. Και μάλιστα έδωσε ένα ιδιαιτέρως ηχηρό «παρών». Κατάφερε με την στάση του και τα λεγόμενά του, να τους προσβάλλει όλους!

Τον εαυτό του (δεν ήταν συμπεριφορά αυτή).
Τους συναδέλφους του από τα χωριά του τέως Δήμου Μιδέας (που τους αποκάλεσε βλάχους).
Τους υπόλοιπους συναδέλφους του που τους υποχρέωσε να παρακολουθούν άφωνοι την επαναλαμβανόμενη ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του (ήταν εκτός ελέγχου όπως κάποιος που είναι  πιωμένος).
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (που ματαίως επιχειρούσε να τον επαναφέρει στην τάξη).
Τον Δήμαρχο στον οποίο απευθυνόταν με ανοίκειο τρόπο (παράδειγμα αυτοσυγκράτησης ο Δημ. Κωστούρος).
Τους παριστάμενους Ναυπλιώτες (πολλοί των οποίων αποχώρησαν (εκφραζόμενοι υποτιμητικά για το Δημοτικό Συμβούλιο) και βεβαίως,
Τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου (που έφτασε να ευτελίζεται σε τέτοιο βαθμό, λόγω της παρουσίας ενός συμβούλου που μάζεψε ψήφους χάρις στην υποστήριξη του Γιάννη Μανώλη, του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας).




Πολύ σωστά, όπως μαθαίνω, ο Δημήτρης Κωστούρος του δήλωσε πριν από μήνες ότι «δεν θα τον συμπεριλάβει στον συνδυασμό του». Πολύ λάθος, όπως μαθαίνω, η απόφαση του Χρήστου Γραμματικόπουλου να τον περιμαζέψει και να τον χρησιμοποιεί ως αιχμή του δόρατος για τις «βρώμικες παρεμβάσεις», προκειμένου ο ίδιος να εμφανίζεται πιο συναινετικός. Και πάνω απ’ όλα, ήταν τυχερός που την ώρα που αποκαλούσε τους εκπροσώπους των Μιδεατών ως βλάχους, απουσίαζε ο Λυκομήτρος, που δεν καταλαβαίνει από λόγια και πιθανολογώ ότι «θα του την είχε πέσει άσχημα».
Έτσι, το ένα από τα «παρών» που είπε ο Νίκος Χρόνης έληξε. Απομένει να δούμε αν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα επιμείνει να προσπαθεί ως «Θηριοδαμαστής» ή αν την επόμενη φορά θα αποφασίσει να τον αποβάλλει από την συνεδρίαση και την αίθουσα, που τόσο κατάφορα υποβαθμίζει με την (τέτοιου είδους) παρουσία του.



Α. ΛΗΘΙΝΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κύριε Λήθινε ο Χρόνης είχε δίκιο. Ο Κωστούρος βγήκε με 10 ψήφους και χρωστάει στους Μιδεάτες γιαυτό τους κάνει όλα τα χατήρια.
Κάτω τα χέρια από τον αγαπημένο των Ναυπλιωτών.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ. ανώνυμε ο Χρόνης δεν είχε κανένα δίκιο. Και επειδή θέλεις να τα ακούσεις, ξεφτιλίστηκε τελείως. Κάποια στιγμή γελούσαν μαζί του όλοι. Μέχρι και η Κούτσελα. Όσον αφορά τον Δημήτρη Κωστούρο, βγήκε Δήμαρχος σύμφωνα με όσα ο νόμος ορίζει (με την πλειοψηφία των συμβούλων της παράταξής του). Όσο για τους Μιδεάτες δεν διάβασα αν συμφωνείς να τους αποκαλούν βλάχους. Δηλαδή και ο Νώτης είναι βλάχος; Και ο Μερμύγκης είναι βλάχος; Και η Ξύδη είναι βλάχα; Και όλοι οι υποψήφιοι του Γαμματικόπουλου ήταν βλάχοι; Και οι χιλιάδες πολίτες του τέως Δήμου Μιδέας είναι βλάχοι; Και κάτι ακόμη. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος θα βάλει έναν τέτοιο άνθρωπο σαν τον Χρόνη, μετά από αυτό στον συνδυασμό του;
Α. ΛΗΘΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο Λυκομήτρος που είναι τρελός δεν θα έκανε τίποτα. Το λέει και ο λαός "είδε ο τρελός το μεθυσμένο και φοβήθηκε"

Ανώνυμος είπε...

Γραμματικόπουλε φόρα το κοστουμάκι σου πάρτον αγκαζέ και έλα στα χωριά θα δεις τι γλέντι έχουμε να κάνουμε. Μάλλον ο Κωστούρος ήξερε τι έκανε ανώνυμε. Ξεφόρτωσε όλη τη σαβούρα και τη φόρτωσε ο τζιτζιφιόγκος Πονηρός ο Χελιώτης

Ανώνυμος είπε...

Κάντε πλάκα. Ο Χρόνης έβγαλε και ανακοίνωση! Χα!Χα!Χα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γραμματικόπουλος αλλάζει το γραφείο τύπου συνέχεια. Τώρα έχει τον Περράκη ξέρετε ποιον....Δεν φταίει όμως αυτό . Ο συνδυασμός του δεν ανέχεται όπως αυτός να γλύφει όπου έφτυνε βλέπε Χρόνη Κούτσελα γι΄αυτό όπου φύγει φύγει