Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ: Περισσότερα από τριακόσια άτομα στον «ΦΑΡΟ»

 Μέσα σε μια ζεστή και πανηγυρική ατμόσφαιρα, τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, που συστεγάζονται στο Δημοτικό κτίριο «Μίληση»,  έκοψαν την πρωτοχρονιάτική τους πίτα στην διάρκεια κοινής εορταστικής εκδήλωσης.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΦΆΡΟΣ» Πορτοχελίου, σε συνεργασία με τους δύο τοπικούς ναυτικούς ομίλους «ΑΛΙΑΣ» ΚΑΙ  «ΝΑΟΠΧ», είχαν το περασμένο Σάββατο την «τιμητική τους». Κατάφεραν να συγκεντρώσουν στο ξενοδοχείο   COSMOS» περισσότερα από τριακόσια άτομα προερχόμενα όχι μόνο από την τοπική κοινωνία του Πορτοχελίου, αλλά από την ευρύτερη περιοχή,  που εκφράσανε  εμπράκτως με την παρουσία τους, την στήριξη τους στα τρία σωματεία, που ως γνωστόν, απειλούνται με έξωση από το πανέμορφο νεοκλασικό του «Μίληση». (Αιτία  της αποπομπής τους, είναι η επικείμενη υλοποίηση της απόφασης,  για την δημοπράτηση του συγκεκριμένου Δημοτικού κτιρίου, που στο μέλλον θα «φιλοξενεί» στους χώρους του, επιχείρηση τουριστικού ενδιαφέροντος).
Αίσθηση και θετικά σχόλια, προκάλεσαν


στην προαναφερόμενη εκδήλωση,  η παρουσία τόσο του πρώην Δημάρχου Κρανιδίου κ. Δημήτρη Σφυρή, όσο και του ανεξαρτήτου Δημοτικού Συμβούλου κ. Τάσου Τζανή. Επίσης παραβρέθηκαν , o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Κώστας Κόκαλης και οι ομότιμοι του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης κ. Λουκάς Κούτρας, και του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σίδερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: