Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πανναυπλιακός Ολέ!

Πανναυπλιακός, στο ΔΑΚ Ναυπλίου νίκησε σε φιλικό με σκορ 3-2 την ομάδα του Αργοναύτη και η ρεβάνς θα δοθεί στο γήπεδο της Νέας Κίου.

τεχνικός της Ναυπλιώτικης ομάδας, ο Νίκος Μητροσύλης κατέβασε πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες και μόνο τρεις βασικούς τους Ηλία Γκολέμη, Ανδρέα Καλιαμούτο και Δημήτρη Μανιάτη.
Τα γκολ της Ναυπλιώτικης ομάδας τα πέτυχαν ο Ηλίας Γκολέμης (δυο) και ο Παναγιώτης – Κώστας Καρέλης.
Μάλιστα η ομάδα του Πανναυπλιακού είχε και δυο υπό δοκιμή νεαρούς παίκτες τον Θανάση Κομνηνό (που από τις μεταγραφές του Γενάρη ήταν στην ομάδα της Προσύμνης) και τον Παναγιώτη Μάκα από την ομάδα του Κεραυνού των Ιρίων.

Σταύρος Πανοβράκος
*Φυσικοθεραπευτής της ομάδας του Πανναυπλιακού φέτος ήταν ο Σταύρος Πανοβράκος.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα συνεχίσει στο πόστο του και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ’ εθνική.

*Πολύ άτυχος ήταν φέτος στον Πανναυπλιακό, ο νεαρός ακραίος αμυντικός ο Δημ. Σαρακινιώτης που ήρθε από την ομάδα του Δρεπάνου.
Ένα κάταγμα στην κνήμη τον έχει κάνει να απέχει από τους αγώνες.

*Μοντέρνο μπακ –χαφ στον Πανναυπλιακό είναι ο Ανδρέας Καλιαμούτος. Ο Μπερμπακίτης άσος που έχει φτάσει μέχρι την Α’ Εθνική, στον Ηρακλή της Θεσσαλονίκης, επανήλθε δριμύτερος σε ενεργό ποδοσφαιρική δράση μετά από τον σοβαρό του τραυματισμό.


Γιάννης Τσακνάκης
*Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα φέτος ο Γιάννης Τσακνάκης στην ομάδα του Πανναυπλιακού που με το …σπαθί του έγινε αναντικατάστατος.

*Ο Νίκος Μπόμπος πρώην δόξα του Πανναυπλιακού σε μεγάλες εποχές για το Ναυπλιώτικο ποδόσφαιρο, βρίσκεται πολύ κοντά σε πάγκο προπονητή ομάδας της Α1 κατηγορία.
Το ευχόμαστε γιατί το αξίζει.
Σε όποια ομάδα έχει βρεθεί έχει παρουσιάσει καλό έργο!

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία έκπληξη. Να την συνεχίσετε