Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Σοροβίγκας: «Προλαβαίνουμε για περισσότερα κρουαζιερόπλοια αν …»

Αν ολοκληρωθεί η εναρμόνιση με τον Κώδικα Ασφαλείας (ISPS) και επαναπροσδιορίσουμε κάποια χρηστικά θέματα του λιμένα Ναυπλίου, τότε μπορούμε να ελπίζουμε στην αύξηση των κρουαζιερόπλοιων που θα προσεγγίσουν στην φετινή περίοδο.
Την άποψη αυτή υποστήριξε, εκφράζοντας συγχρόνως την αισιοδοξία του ότι θα έλθουν τελικά περισσότερα κρουαζιερόπλοια έστω και «την τελευταία στιγμή», ο γνωστός  τουριστικός πράκτορας και σύμβουλος του δημάρχου Ναυπλιέων σε θέματα τουρισμού, κ. Γιάννης Σοροβίγκας.

Όπως δήλωσε, μιλώντας στην εφημερίδα μας, «Προλαβαίνουμε ακόμη και στο παρά πέντε να έρθουν τελικά περισσότερα από τα 50 -55 πλοία που έχουν προγραμματίσει για φέτος να επισκεφτούν το λιμάνι μας, αρκεί το ISPS να βρει το δρόμο του. Είναι ανάγκη όμως να επαναπροσδιορίσουμε και γενικότερα άλλα πράγματα σχετικά με την χρήση του λιμένα, αφού δρομολογείται και η εκβάθυνση, καθώς για την ώρα ουσιαστικά είναι ένα τεράστιο πάρκινγκ,

κάτι το οποίο και προφανώς πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε τουριστικά, όπως έχει τις δυνατότητες, τον χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: