Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αστυνομικός, πέθανε εν ώρα υπηρεσίας

Βαρύ πένθος στο αστυνομικό Σώμα από τον ξαφνικό θάνατο ενός 44χρονου αστυνομικού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, εν ώρα υπηρεσίας, τα ξημερώματα της Τετάρτης 22 Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να διευκρινιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργείται και το πόρισμα της θα δοθεί στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.
Ο 44χρονος αστυνομικός, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, τη στιγμή που βρισκόταν στην υπηρεσία του. Παρά την προσπάθεια του γιατρού του αεροδρομίου "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου Κρήτης όπου και υπηρετούσε, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί ο άτυχος άνδρας, με τον αιφνίδιο θάνατο του να βυθίζει στο πένθος τους συναδέλφους του και το Σώμα.

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Η Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής διοργάνωσε ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. Στην συγκέντρωση  συμμετείχαν και συνάδελφοί τους από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, οι οποίοι, με ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Πρέπει οι συνάδελφοί μας να διασφαλιστούν, από κάθε πλευρά, για τη σωματική τους ακεραιότητα, προκειμένου να μπορούν να επιστρέφουν στις οικογένειές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: