Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Οδός Ονείρων»: Ένας νέος Πολιτιστικός & Κοινωνικός Χώρος στο Άργος

Μια νέα δράση ξεκίνησε στην πόλη του Άργους και οι πρωτεργάτες της σας προσκαλούν να συμμετάσχετε! Ένας Πολιτιστικός & Κοινωνικός Χώρος που ονομάσαν «Οδός Ονείρων»!!
Στόχος τους είναι η κοινωνική, ψυχική, ανθρώπινη υποστήριξη μέσω της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης και της δημιουργικότητας με διάφορες δραστηριότητες που θα ενισχύσουν όλη αυτή την προσπάθεια.  
Μια ομάδα πολιτών, χωρίς πολιτικές, οικονομικές ή άλλου είδους σκοπιμότητες, οραματίστηκε και έστησε αυτό το χώρο για να συγκεντρώνονται άνθρωποι οι οποίοι αναζητούν να βρουν τρόπους να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον όπου τα πράγματα θα λειτουργούν όπως θα ήθελαν να λειτουργεί η κοινωνία (με αγάπη, αλληλεγγύη, κατανόηση, δημιουργία, έξω από τα στενά όρια της επαγγελματικής καταξίωσης και εξέλιξης που ορίζεται μόνο από την οικονομική επιτυχία).
Ο χώρος στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν και απευθύνεται προς όλους μας.
Στην σχετική ανακοίνωση καταλήγουν με μια πρόσκληση «Αν και εσύ αναζητάς το ίδιο όνειρο, έλα με τους φίλους σου, την Παρασκευή 24 Μαϊου, στις 21:30, στη γενική συνέλευση, για να ανταλλάξουμε ιδέες, προτάσεις και τρόπους για να γίνει το όνειρο κάποιων, πραγματικότητα όλων! Η αφετηρία μας βρίσκεται Βασ. Σοφίας 37.
Σε περιμένουμε, Εμείς που συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: