Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Παπαθεοφάνης: «Χρειαζόμαστε επιπλέον αστυνομικό προσωπικό άμεσα»

Ως άμεση προτεραιότητα αξιολογεί την τοποθέτηση επιπλέον αστυνομικού προσωπικού στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Γιώργος Παπαθεοφάνης.
Ο κ. Παπαθεοφάνης μιλώντας στην εφημερίδα μας επισήμανε ότι οι θερινοί μήνες σημαίνουν σημαντικά επιπλέον καθήκοντα για τους αστυνομικούς καθώς αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των επισκεπτών στην Αργολίδα, ενώ υπάρχει και πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Παράλληλα αναφέρθηκε και στους αρκετούς επισήμους που επισκέπτονται την περιοχή και στην ασφάλεια των οποίων εμπλέκεται και προσωπικό από την Α.Δ Αργολίδας, ενώ δεν θα μπορούσε να παραλείψει και την συνεχή εμπλοκή με το Κέντρο Κράτηση Λαθρομεταναστών στη Κόρινθο.
Ο κ. Παπαθεοφάνης τόνισε ότι είναι άμεση η ανάγκη για ουσιαστική αναβάθμιση του αριθμού των αστυνομικών και ζήτησε να μην γίνει αυτό που απλά γίνεται κάθε χρόνο και αφορά την τοποθέτηση για λίγους μήνες στην Α.Δ δοκίμων αστυφυλάκων.
Τέλος και αναφορικά με την ασφάλεια που ζήτησε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος και θα διαμένει στην Ερμιονίδα ο κ. Παπαθεοφάνης ζητά αυτή να την αναλάβει η Ασφάλεια Υψηλών Προσώπων και να μην εμπλακεί προσωπικό που σαφώς και «δεν περισσεύει» από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: