Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΚΡΑΝΙΔΙ: Η Κατερίνα Δημαράκη επανέρχεται στην Πολεοδομία

Δημαράκη Αικατερίνη
Το παραπεμπτήριο, με το οποίο η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερμιονίδας οδήγησε την προϊσταμένη της Πολεοδομίας Κρανιδίου Αικατερίνη Δημαράκη σε διαθεσιμότητα, κρίθηκε από το αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο και το αρμόδιο Δικαστήριο, ως ασαφές και απορρίφθηκε.
Το έγγραφο του Δήμου, με βάση το οποίο είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα η κα Δημαράκη και είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία τεραστίων προβλημάτων στον τεχνικό κόσμο της περιοχής, οδηγώντας σε πτώση την οικοδομική δραστηριότητα (και όχι μόνον), θεωρήθηκε ότι είναι ασαφές και γενικόλογο διότι δεν προσδιόριζε ούτε τον χρόνο, ούτε τον τόπο αλλά ούτε και την φύση του όποιου «αδικήματος», για το οποίο κατηγορήθηκε η δικαιωθείσα υπάλληλος.
Η Πολεοδομία Κρανιδίου, εντός των επομένων ημερών θα ξεκινήσει να λειτουργεί και πάλι, αφού θα αποκτήσει εκ νέου προϊστάμενο με δικαίωμα υπογραφής, δίνοντας ανάσα στην οικονομία της περιοχής.
Η περίπτωση Δημαράκη, όπως και οι περιπτώσεις των υπαλλήλων της Πολεοδομίας Ναυπλίου, απέδειξαν ότι ο πρόσφατος νόμος με βάση τον οποίο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, έχει φτιαχτεί «στο πόδι», από ανθρώπους που αγνοούν την λειτουργία των υπηρεσιών του κράτους.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για ψάξτε εκει κάτω τι έχει γίνει στο διαστημα που ήταν κλειστό το μαγαζί...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ;