Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμίκος, σε Κόρινθο και Νεμέα

Ο Ανδρέας Παπαμίκος
με τον γνωστό οινοποιό κ. Παλυβό
Επίσκεψη εργασίας στην Κόρινθο πραγματοποίησε, χθες Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Νωρίς το απόγευμα επισκέφτηκε την οινοποιητική μονάδα «Κτήμα Παλυβού» στην περιοχή της Νεμέας. Αμέσως και αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όσοι αξιοποιούν τις δυνατότητες της Ελληνικής γης και παράγουν ποιοτικά προϊόντα, με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, δείχνουν ένα νέο δρόμο και εμπνέουν τους Έλληνες. Ενισχύουν την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την ελκυστικότητα της χώρας μας. Συμβάλλουν στην ανάπτυξη σύγχρονων και θεματικών μορφών Τουρισμού, όπως είναι ο γαστρονομικός και ο οινικός Τουρισμός.

Πέρα όμως απ’ όλα αυτά, με τις κατάλληλες ενέργειες, μπορούμε να πετύχουμε να αξιοποιούνται τα ελληνικά προϊόντα από τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, μέσα από τη δημιουργία ενός ιδιότυπου τουριστικού καλαθιού που θα είναι πρέσβης της ελληνικής παραγωγής».
Στη συνέχεια ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τους Προέδρους των ΝΟΔΕ Πελοποννήσου.  



 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: