Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πηγαίνοντας για το «Κουνούπι», έμειναν… «με το μαγιώ στο χέρι»!

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Η μαγευτική παραλία "κονούπι"
Η Δικαιοσύνη αποφάσισε. Η ελεύθερη πρόσβαση προς την μαγευτική παραλία «Κουνούπι» θα παραμείνει απαγορευμένη και η περίφραξη που παρεμπόδιζε την πρόσβαση δεν θα ανοίξει, τουλάχιστον μέχρις τον Σεπτέμβριο.
Τότε θα εκδικασθούν τα ασφαλιστικά μέτρα του θιγόμενου ιδιοκτήτη, ο οποίος και προσέφυγε (με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων) κατά της πρόσφατης αποφάσεως του Ειρηνοδικείου  που δικαίωνε κατοίκους και φορείς, και απαιτούσε την δημιουργία διόδου πλάτους 4,5 μ για ελεύθερη δίοδο, θέτοντας ως χρονικό όριο εφαρμογής την Πέμπτη 31η Ιουλίου.
Διαβάστε τι έγραφε «προφητικά» για το θέμα αυτό η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», το Σάββατο 27η Ιουλίου, μία ημέρα μετά την έκδοση της αποφάσεως του Ειρηνοδικείου που δικαίωνε τους προσφεύγοντες κατοίκους και φορείς.
«Δεκτή έγινε  η προσφυγή από το Ειρηνοδικείο, περί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν  έπειτα από  συντονισμένες ενέργειες,  οι τοπικoί Σύλλογοι: Παρέμβαση Πολιτών Ερμιονίδας,  Σύλλογος Οικιστών  Αγίου Αιμιλιανού και ο  αντίστοιχος της Βερβερόντα.
Αιτία της δικαστικής διαμάχης, μεταξύ των ομάδων πολιτών της περιοχής και ιδιωτών αποτέλεσε η απώλεια πρόσβασης για τους λουόμενους, στην παραλία του Κουνουπιού έπειτα από αυθαίρετες παρεμβάσεις ιδιοκτητών, παρακείμενων οικείων.
Δεν απομένει παρά μονάχα να διαπιστώσουμε, αν η εν λόγω δικαστική απόφαση  εφαρμοστεί και αν θα εκτελεστεί στην πράξη, με την απομάκρυνση όλων των παράνομων περιφράξεων, που καθιστούσαν την χρήση της  παραλίας, ως προνόμιο για «λίγους»…»

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα τους τσιμπήσει όλους το κουνούπιτου νειλου