Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΚΡΑΝΙΔΙ: Μαθητές και καθηγητές μας χάρισαν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά

Αγγελική Κακουριώτη:
μια εκπληκτική φωνή
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών σε κάτι που “ξεφεύγει” από τα συμβατικά όρια της σχολικής αίθουσας, είχαν όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη 27/6 στο προαύλιο του ΓΕΛ Κρανιδίου.

Μαθητές και καθηγητές συμμετείχαν σε μια μουσική βραδιά, όπου παρουσίασαν τη δουλειά τους μουσικά συγκροτήματα από το Γυμνάσιο Κρανιδίου, το ΓΕΛ Κρανιδίου και το ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου, για να αποχαιρετίσουν τη σχολική χρονιά και να καλωσορίσουν το καλοκαίρι.
Το προαύλιο γέμισε από ήχους ροκ και έντεχνου, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, όπου με θαυμαστή δεξιοτεχνία αλλά και ταλέντο, τα μαθητικά συγκροτήματα παρουσίασαν τη δουλειά τους.


Ο κόσμος που παρεβρέθηκε συμμετείχε με ενθουσιασμό
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια “έκπληξη”, όταν στη σκηνή ανέβηκε και ένα συγκρότημα αποτελούμενο από καθηγητές όλων των σχολείων, για να περάσει το μήνυμα ότι η μουσική, εκτός από τέχνη και παιδεία, είναι και διάθεση για συνεργατικότητα.
Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο καθηγητής της Τεχνολογίας κ. Πέτρος Καραΐσκος, ο οποίος κάλεσε την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή ώστε να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Η εκδήλωση βαφτίστηκε SCHOOL FACTOR και ευχή όλων μας είναι στο
SCHOOL FACTOR II να έχουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές, μαθητών από όλα τα σχολεία της Ερμιονίδας.

 

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ