Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Το γυναικείο ποδόσφαιρο στα Μέθανα

Στα Μέθανα, με πρωτοβουλία της διοίκησης της τοπικής ομάδας διεξήχθη τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και έδειξε ότι όπου συμβαίνει αυτό ο αθλητικός κόσμος είναι έτοιμος να το υποστηρίξει και να αγκαλιάσει την σοβαρή προσπάθεια.
Η ΑΕΣ Μεθάνων (που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορία), ο φετινός πρωταθλητής Αργολίδας, ο Τροιζηνιακός και η ΕΠΣ Αργολίδας, ήταν οι συνδιοργανωτές στο τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου.
Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές και δόθηκαν τα αναμνηστικά μετάλλια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν. Από πλευράς της ΕΠΣΑ εκπροσώπησαν το τουρνουά ο πρόεδρός της Γιάννης Αποστολόπουλος και το νεοεκλεγέν μέλος της Αλέκος Σταμάτης, από την Λυρκεία.
Η ομάδα της Αργολίδας φέτος αγωνίστηκε στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Αν και νεοσύστατη γυναικεία ομάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι ήταν:
Γιαννακούλη, Σαρίφα, Καψούρου, Κατσαρέα, Κουσκούκη, Καραγιάννη, Τριμπόνια, Λάμπρου (που κατάγεται από τα Μέθανα), Ποττάκη, Μαρίνη, Λουκά (επίσης αγωνίστηκαν και οι Μάδη, Λέκκα, Σπηλιοπούλου και Γκαμέλη).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: