Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Αντιπεριφερειάρχης του Πέτρου Τατούλη πληρώνει 200.000 ευρώ για επισκευή δρόμου που κατέστρεψε η Μωρέας όταν έφτιαχνε την Εθνική Οδό

Γιαννακούρας: Ο «Μωρέας» χάλασε το δρόμο αλλά… εμείς θα πληρώσουμε τις 200.000 ευρώ
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας Ευάγγελος,  σε συνέντευξη του προς εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας μίλησε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαιτέρως στην Αρκαδία, καθώς και για τα έργα που πρόκειται να δημοπρατηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στο έργο «Συντήρηση του δρόμου Λεύκτρο -Σουλάρι» (πρόγραμμα-ΕΑΠ 3). Το έργο αυτό αφορά την συντήρηση του δρόμου, ο οποίος υπέστη ανεπανόρθωτες ζημίες, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη από την εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.
Η κοινοπραξία Μωρέας είναι η κατασκευάστρια της Εθνικής Οδού Τρίπολης Καλαμάτας και κατά την διάρκεια των εργασιών, για την ανάγκη του έργου χρησιμοποιούσε τον παράπλευρο δρόμο «Λεύκτρο –Σουλάρι» ο οποίος και καταστράφηκε στο οδόστρωμά του, λόγω της χρήσης του από υπερβαρέα οχήματα μεταφοράς αδρανών υλικών και άλλα βαρέα μηχανήματα, αν και η υποδομή του δεν τα άντεχε, ως εκ της προβλεπόμενης χρήσης του.
Το κόστος συντήρησης του δρόμου, ένα έργο το οποίο θα δημοπρατηθεί στις 24/09/2013, ανέρχεται στα 200.000 ευρώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως δικά του ήταν τα λεφτά. Και εν πάση περιπτώση να μην κερδίσει και ο Μωρέας το κάτι τι;