Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΡΓΟΣ: Μια αστυνομικός για 60.000 δημότες

Οι συνεχείς καταγγελίες του Δημάρχου Άργους –Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, για προβληματική αστυνόμευση του μεγαλύτερου σε έκταση και πληθυσμό δήμου της Αργολίδας, επαληθεύονται από μια εντυπωσιακή καταγγελία του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Γιώργου Παπαθεοφάνη, στο SUPER TV.

Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας , «υπάρχουν στιγμές που τον δήμο Άργους Μυκηνών και την ευρύτερη περιοχή των σχεδόν 60.000 κατοίκων, φτάνουμε στο σημείο να την αστυνομεύει μια αστυνομικός από την Τροχαία».

Η Καταγγελία-σοκ του προέδρου της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.
 Σε μια καταγγελία που σίγουρα θα συζητηθεί προχώρησε μιλώντας στην εφημερίδα μας και στην κάμερα του TV Super ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Γιώργος Παπαθεοφάνης θέλοντας να επισημάνει την αποψίλωση από αστυνομικό προσωπικό που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας. Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι υπάρχουν στιγμές που για την περιπολία του δήμου Άργους-Μυκηνών υπάρχει μόνο ένας αστυνομικός. «Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι το δήμο Άργους Μυκηνών και την ευρύτερη περιοχή των σχεδόν 60.000 κατοίκων φτάσαμε στο σημείο να αστυνομεύει μια αστυνομικός από την Τροχαία. Την ίδια στιγμή που το Αρχηγείο στις μεταθέσεις ικανοποίησε όλα τα αιτήματα για κάλυψη θέσεων Αξιωματικών δεν έγινε κάτι αντίστοιχο με το κατώτερο αστυνομικό προσωπικό, κάτι που συνδυασμό με τις αποστρατείες, τις φυλάξεις υψηλών προσώπων, τις συνεχείς μετακινήσεις στην ΓΑΔΑ και την φύλαξη στο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών Κορίνθου έχει οδηγήσει σε φαινόμενα που εγκυμονούν κινδύνους, όπως αυτό του να είναι υπηρεσία για ένα μεγάλο δήμο ένας μόνο αστυνομικός».
Ο Γιώργος Παπαθεοφάνης εξέφρασε την ελπίδα ότι επιτέλους θα γίνει κάτι για την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας κατά την περίοδο των έκτακτων μεταθέσεων -περίπου σε ένα μήνα- ενώ κάλεσε και το πολιτικό προσωπικό της περιοχής να σκύψει πάνω από το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την έχω δει πολλές φορές την αστυνομικίνα και είναι και ομορφούλα.
Αλλά ρε παιδί μου, ας κόψουν δυο - τρεις μπατσους από τη φρουρά του Βενιζέλου για να δυναμώσουν τη φρουρά του Αργους.
Κατά τα άλλα, πρέπει να πω ότι οι ασφαλίτες στ' αλήθεια είναι μέρα ωύχτα στους δρόμους και αυτό μας σώζει.
Αργείος

Ανώνυμος είπε...

Που κλολαγαν οι ύμνοι για το Καμπόσο που κάνατε στη αρχή του άρθρου

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς να μας πει αν τέτοιες καταστάσεις υπάρχουν σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου;