Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Χειβιδόπουλος: Σώθηκε το έργο του Αναβάλου. Ο Σαμαράς έδωσε τη λύση.

Παλαιότερη επίσκεψη Σαμαρά στην Αργολίδα
Η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, έδωσε λύση στο μεγάλο πρόβλημα της ολοκλήρωσης των έργων του Αναβάλου.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσσος Χειβιδόπουλος μετείχε στην σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό μαζί με τους: υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη, υπουργό Περιβάλλοντος και βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Μανιάτη, υφυπουργό Αθλητισμού και βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανό, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Μανώλη Αγγελάκα.
Ο κ. Χειβιδόπουλος μιλώντας στο SUPER προσδιόρισε χρονικά την επόμενη εβδομάδα ως σημείο ανακοίνωσης των χρονοδιαγραμμάτων και των εξελίξεων που δρομολόγησε η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός ήταν ενημερωμένος για το έργο του Αναβάλου και για τα σημεία στα οποία υπάρχει πρόβλημα». Επίσης δεν θέλησε επί της ουσίας να σχολιάσει και την τοποθέτηση του τέως νομάρχη και περιφερειακού συμβούλου Βασίλη Σωτηρόπουλου, ο οποίος μιλώντας στο TV Super όσο και στο Περιφερειακό Συμβούλιο είχε ζητήσει να αλλάξει η επιβλέπουσα αρχή του έργου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας) που αφορά την επέκταση του δικτύου στις περιοχές Μυκηνών, Φιχτίων κτλ. όπου και εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Περιορίστηκε μόνο να πεί ότι «αν ο κ. Σωτηρόπουλ0ςο έχει στοιχεία μπορεί να απευθυνθεί αρμοδίως».

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Σωτηρόπουλος είχε μιλήσει, στο πρόσφατο  παρελθόν, για πλημμελή έλεγχο από την πλευρά του αντιπεριφερειάρχη επί των υπηρεσιών της Π.Ε Αργολίδας, οι οποίες έχουν επιδείξει απαράδεκτη ανεκτικότητα προς τον εργολάβο του έργου (πολιτικό φίλο του υπουργού Περιβάλλοντος) με αποτέλεσμα τις μεγάλες καθυστερήσεις που ανάγκασαν και τους αγρότες τις περιοχής να ξεκινήσουν σειρά κινητοποιήσεων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα με προσοχή το κείμενο. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Χειβιδόπουλος είπε πως ο Σαμαράς έδωσε λύση στο θέμα του Αναβάλου. Βάλατε παραπλανητικό τίτλο για να εξυπηρετήσετε ποιός ξέρει τι σκοπούς.

Ανώνυμος είπε...

Πως σας ήρθε και βάλατε αυτή την αρχαία φωτογραφία του Σαμαρά; Επειδά είναι μαζί και ο Μαναριώτης; Τον ετοιμάζετε για υποψήφιο Δήμαρχο;

ΔΕΔΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ςΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ._