Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ο Σαμαράς, για τρεις ημέρες, διακοπές στο Ναύπλιον

Αντ. Σαμαράς στο Ναύπλιον
Χωρίς δημοσιότητα και με «αφανή μέτρα προστασίας», ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πέρασε ένα χαλαρωτικό τριήμερο στο Ναύπλιον.
Μαζί του η σύζυγός του, ο γυιός του και ένα ζευγάρι προσωπικών φίλων τους οποίους και φιλοξένησε.
Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ζήτησε να μην κοινολογηθεί η παραμονή του στην «δεύτερη πατρίδα του», όπως ήταν φυσικό, τα νέα μαθεύτηκαν και ένας μεγάλος αριθμός, κομματικών κυρίων παραγόντων, επιδίωξε μια «τυχαία συνάντηση μαζί του», στην ταβέρνα του «Αραπάκου» όπου έτρωγε ή στην καφετέρια “Negro”, όπου έπινε τον καφέ του.
Από τις συναντήσεις που είχε, με υπηρεσιακούς παράγοντες, την Παρασκευή το βράδυ ξεχωρίζει αυτή για τα θέματα του λιμανιού του Ναυπλίου, (συνάντηση με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σταύρο Αυγουστόπουλο και τον Λιμενάρχη Γιώργο Μαρίνο) καθώς και με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, προς τον οποίο έδωσε την διαβεβαίωση για μη μεταφορά του Διοικητικού Πρωτοδικείου στο κτήριο του Τελωνίου ή σε άλλη πόλη.
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, γευμάτισε, την Κυριακή το μεσημέρι στον «Αραπάκο» και το πρόγραμμά του ήταν να αναχωρήσει για Αθήνα, όπου από αύριο,  τον περιμένει ένα σκληρό πρόγραμμα δουλειάς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Κωστούρος είναι δήμαρχος των πράξεων και όχι των λόγων. Αυτό καταλαβαίνω διαβάζοντας ότι εξασφάλισε την πρωθυπουργική στήριξη στο θέμα της μη μεταφοράς του Διοικητικού Πρωτοδικείου.
Μου άρεσε επίσης ότι συνάντησε τον Σαμαρά μόλις ήρθε την Παρασκευή το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ρε παιδια,το καταλαβαμε, στον αραπακο την εβγαλε,
Θα παμε και μεις.

Ανώνυμος είπε...

Τα παλιά χρόνια λέγανε για τους Κνίτες πως "όταν κάποιος τους έδειχνε το φεγγάρι αυτοί έβλεπαν το δάχτυλο.
Μήπως εσύ που κατάλαβες που πρέπει να πας να φας, είσουν Κνίτης;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνάκη διοικεί δια του παραδείγματος.
Είπε στους υπουργούς του "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ" και ...αυτός κατέβηκε για μπάνια. ΧΑ!