Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ποιος μίλησε στον Σαμαρά για τον Τατούλη και, τι του είπε;

Στην διάρκεια της 3ήμερης παραμονής του στο Ναύπλιον (Παρασκευή βράδυ, Σάββατο και Κυριακή), οι καρέκλες στην καφετέρια «Negro», κάτω από το σπίτι του Αντώνη Σαμαρά, είχαν καταληφθεί από κομματικούς φίλους,  πολιτικούς παράγοντες και δημοσιογράφους.
Τον Σαμαρά επιδίωξαν να τον συναντήσουν, εκτός των άλλων, και συνομίλησαν μαζί του, ένας Περιφερειακός Σύμβουλος από την Αργολίδα, ένα κομματικό στέλεχος που ήρθε από την Τρίπολη και ένας δημοσιογράφος με παρουσία σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Κάποιος ή κάποιοι από αυτούς μίλησαν στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για όσα γράφονται και λέγονται για τα έργα των τεχνικών εταιρειών της οικογένειας Τατούλη. Αναφέρθηκαν στις (κατά τη γνώμη τους) μεθοδεύσεις αναθέσεων έργων σε ΜΜΕ της Περιφέρειας, με πιθανολογούμενο απώτερο σκοπό την προβολή του Τατούλη και την μη αναπαραγωγή αρνητικών ειδήσεων και σχολίων.
Ο Σαμαράς, κατά πληροφορίες, ζήτησε πληρέστερη πληροφόρηση, και ένας εκ των συνομιλητών του ανέλαβε την υποχρέωση να στείλει τον σχετικό φάκελο «στοιχείων» στο γραφείο του, την επόμενη εβδομάδα.

Έρχονται εκλογές και βγήκαν τα πιστόλια; Υπάρχει προσωπική βεντέτα σε εξέλιξη; Κάποιοι θέλουν να προστατεύσουν τον Σαμαρά εν όψει επιλογής υποψήφιου για την περιφέρεια; Και ποια θα είναι η εξέλιξη;

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ρουφιάνους άλλο τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε, εσένα οι "ρουφιάνοι" σε πόνεσαν; Αυτοί που "αξιοποιούν" το δημόσιο χρήμα για προσωπικό όφελος δεν σε νοιάζουν;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη τους ακούσει ο Σαμαράς. Αυτός μαζί με το Βενιζέλο θα ξανακάνουν τον Πετράν Περιφερειάρχη.