Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αγ. Νικόλαος ο εν Βουνένοις στις Λάκκες

Στις 20 Αυγούστου 2013 ετελέσθη η πρώτη θεία λειτουργία  (θυρανοίξια) στο νεόδμητο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις και της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Λάκκες Ερμιονίδος.
Το κλίμα ήταν εορταστικό και πανηγυρικό και μέσα σε αυτή τη λαμπρότητα αλλά και την κατάνυξη συγχρόνως παρακολουθήσαμε τη θεία Λειτουργία γνωρίζοντας τους κόπους και την ιδιαίτερη προσπάθεια και φροντίδα που κατέβαλλε εκ βάθους ψυχής και καρδίας η ιδιοκτήτρια του Ναού κα. Μαρίνα Στυλιανοπούλου που εδώ και τριάντα τρία χρόνια (33) ζει μόνιμα στον τόπο μας.
Η αθρόα προσέλευση του κόσμου που ξεπέρασαν τους τριακοσίους (300) ήταν

το αντίδωρο της αγάπης των εντοπίων κατοίκων στη προσπάθεια της κας Στυλιανοπούλου να αποπερατώσει και να ολοκληρώσει τον Ναό που ονειρεύτηκε και αγάπησε.
Μετά την πνευματική τράπεζα ακολούθησε και η υλική στο προαύλιο της εκκλησίας με πλούσιο μπουφέ αναπαύοντας και ευχαριστώντας τους πάντες.
Φανερά συγκινημένη η κα Στυλιανοπούλου απεύθυνε ευχαριστίες και ευχές σε όσους φίλους και γνωστούς παρευρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο κτήμα της.
Οι άγιοι του ομώνυμου Ναού ας είναι προστάτες της περιοχής μας να σκέπουν την Ερμιονίδα και τον τόπο μας.

 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η τελετη της γιορτης ηταν υπεροχη ευχαριστουμε πολυ την κυρια Στυλιανοπουλου που εφερε τον Αγιο Νικολαο εκ Βουνενοις στον τοπο μας!!