Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝ. ΜΑΚΡΗΣ (Πρόεδρος ΟΕΒΕ Αργολίδας): "Με την ψήφο Μανιάτη και Ανδριανού βρεθήκαμε από νοικοκυραίοι να οδεύουμε στην καταστροφή"

ΟΕΒΕ Αργολίδας: Διαδήλωση κατά των μέτρων
«Ο Γιάννης Μανιάτης έχει ψηφίσει και τα τρία μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους  και μας είπε ότι το έκανε δήθεν για να μειωθεί η ανεργία, ανεργία η οποία έχει φθάσει σε πρωτοφανή επίπεδα» καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Αργολίδας, Παναγιώτης Μακρής, και τονίζει πως «με τις πολιτικές που ακολούθησαν και ψήφισαν βρεθήκαμε από νοικοκυραίοι να οδεύουμε στην καταστροφή».
Οι δηλώσεις του Τάκη Μακρή έγιναν με αφορμή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία δημαρχείου, στο Ναύπλιον, και την εν συνεχεία πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Αργολίδας, σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.
Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Αργολίδας Παναγιώτης Μακρής
θυροκολλεί στο γραφείο του Βουλευτή Γιάννη Ανδριανού
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η πορεία ενώθηκε με την αντίστοιχη των εκπαιδευτικών της ΕΛΜΕ Αργολίδας. Τα μέλη του προεδρείου της ΟΕΒΕ θυροκόλλησε στα πολιτικά γραφεία των Αργολιδέων υπουργών  της κυβέρνησης, Γιάννη Μανιάτη και Γιάννη Ανδριανού, τα αιτήματα της Ομοσπονδίας.
Ως κυριότερο αίτημα των κινητοποιήσεων των ελεύθερων επαγγελματιών είναι η αδυναμία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ και η παράλληλη, συνέπεια του οικονομικού μαρασμού στην αγορά και η σκληρή αντιμετώπιση που έχουν από τον Ασφαλιστικό Φορέα, όπως ποινική οδός, κατασχέσεις και διακοπή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Ιδιαίτερα επικριτικός κατά των Γιάννη Μανιάτη (βουλευτής ΠΑΣΟΚ και υπουργός Περιβάλλοντος) και Γιάννη Ανδριανού (βουλευτής ΝΔ, υφυπουργός Πολιτισμού) ήταν σε δηλώσεις του πρόεδρος της ΟΕΒΕ, Παναγιώτης Μακρής, ο όποιος και αναφέρθηκε στην τυφλή υπακοή των πολιτικών αυτών στα όσα προστάζει η τρόϊκα και τα οποία έχουν ισοπεδώσει την αγορά και την κοινωνία.
Στην πορεία μετείχε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, στον οποίο οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕ παρέδωσαν το κείμενο που θυροκόλλησαν στα γραφεία των κ.κ Μανιάτη και Ανδριανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: