Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Φίλαθλος που πάει παντού (2013-10-29)

Γιώργος Χορμής
-Πολύ καλή η επιλογή που έκανε ο νέος προπονητής του Πανναυπλιακού, ο Γιώργος Χορμής να ζητήσει από την διοίκηση την παραμονή του γυμναστή της Ναυπλιώτικης ομάδας, του Γιάννη Νενεκούμη. Ο Κιώτης νεαρός πτυχιούχος φυσικής αγωγής, έχει γυμνάσει τα τελευταία χρόνια τους παίκτες της Ναυπλιώτικης ομάδας καλύτερα από τον καθένα.

-Άλλωστε εκεί που …πονούσε φέτος ο Πανναυπλιακός, δεν ήταν η φυσική κατάσταση των παικτών του, αλλά το αλαλούμ που υπήρχε και κανείς δεν ήξερε σε ποια θέση έπαιζε και γιατί.

-Φυσικά όπως κάθε προπονητής, που αναλαμβάνει μια ομάδα (μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος) μετρώντας μόνο ήττες, δεν έχει κανένα …μαγικό ραβδί να φέρει τα κάτω – πάνω. Χρειάζεται χρόνο και οι φίλαθλοι του Πανναυπλιακού που ελπίζανε ότι αυτός ο χρόνος θα είναι πολύ σύντομος, φαίνονται να δικαιώνονται.

-Δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι του Πανναυπλιακού (που παρακολουθούν ακόμα και τις προπονήσεις της ομάδα τους) και βλέπουν να σταματούν οι παίκτες και να διορθώνονται (κάτι που δεν γινόταν μέχρι την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας), να μονολογούν, ότι αν αυτή η αλλαγή στο πάγκο της ομάδα τους, είχε γίνει το Καλοκαίρι, θα είχαν τώρα τουλάχιστον επτά βαθμούς συγκεντρώσει. Ποτέ δεν είναι αργά….

-Στον Παναργειακό, πήγε πολύ καλά το ξεκίνημα και επόμενο εδώ ήταν να μην υπάρξει πρόβλημα στην τεχνική ηγεσία. Έτσι γίνεται πάντα στο ποδόσφαιρο το …μάρμαρο για τυχόν αποτυχίες το πληρώνει ο προπονητής.

-Αν υπήρχε ψηφοφορία για να βγουν κάποιοι ως καλύτεροι προπονητές την χρονιά που μας πέρασε, η στήλη μας θα ψήφιζε τους εξής:
·       Γιώργο Χορμή, που κατάφερε να φέρει προ των πυλών της κατάκτησης του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας. Σταύρο Αλεξίου, που έκανει πάρα πολύ καλή δουλειά στον πάγκο της Ένωσης Λέρνας, πάντα με δικά του ντόπια παιδιά που τα προωθεί.
·       Και στην Α2 κατηγορία, τον Φάνη Αναγνωστόπουλο, που παρά το γεγονός ότι έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην ομάδα της Προσύμνη κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο το καλύτερο της συμπαθέστατης ομάδας τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: