Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Κύριε Δένδια! Είστε Υποκριτής!

Κύριε Δένδια!  Είστε Υποκριτής! Όλα τα μέτρα που παίρνετε είναι σωστά. Όλα;
Ξεκινάτε με τις αξιόποινες πράξεις των Χρυσαυγιτών. Σωστά. Είναι νεοναζιστές, τραμπούκοι, μερικοί και φονιάδες (όχι όλοι). Σύμφωνα με την λογική του Πολιτικού σας kατεστημένου, είναι επικίνδυνοι για το λαό.
Ποιόν λαό; Αυτόν που σε μια νύχτα, του πήρατε από την τσέπη, τα μισά λεφτά που είχε να ζήσει; Και του τα πήρατε Δημοκρατικά και με νομοθετήματα ψηφισμένα από εσάς,  που εγώ σας θεωρώ μεγαλύτερους Τραμπούκους, μεγαλύτερους Kλέφτες, μεγαλύτερους Eμπόρους ελπίδων;
Εσείς, που αφού μας φτωχύνατε, μας ρίξατε στην ανεργία, στην πείνα και στην αυτοκτονία; Εσείς, που δεν ζητάτε λίστα από την Ελβετία, που δεν ανοίγετε τις λίστες με τα κλεμμένα! Εσείς, που δεν καταργείτε την ασυλία σας.
Εσείς, που όταν κλέβετε παραγράφονται σε δύο βουλευτικές συνόδους οι αξιόποινες αποδεδειγμένες πράξεις σας.
Τιμωρήθηκε ποτέ κανείς από εσάς; Γι αυτό είστε υποκριτής!
Γιατί μας λέτε ότι η Κρατική βία είναι Δημοκρατία, ενώ η Χρυσαυγήτικη βία είναι Ναζισμός! Αλλά επειδή θεωρώ εσάς χειρότερους και ιμιτασιόν Ναζιστές, σας δηλώνω ότι θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή!
Στείλτε τώρα τα Τάγματα Εφόδου σας, τα ΜΑΤ, να με συλλάβουν, επειδή δεν θα σας ψηφίσω.
Κύριε Δένδια, σας μισώ επειδή με αναγκάζετε, να ψηφίσω ένα μη δημοκρατικό κόμμα, παρ΄ όλο που όλη μου τη ζωή, υπήρξα Δημοκράτης και παλαιότερα μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Επιτέλους, να σας διώξουμε από την Βουλή, γιατί μόνο αυτό φοβάστε!
Γιάννης Παμπόρης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: