Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Μαζί… μέχρι τις Δημοτικές εκλογές (25-11-2013)

Ο Τάσος Τόκας, με την αστραπιαία ανακοίνωση που εξέδωσε, για το θέμα των «οφφσόρ» εταιρειών και της άδικης δυσφήμισης των Ερμιονιτών, έδειξε ότι έχει τις πιο άμεσες αντιδράσεις από όλους τους άλλους.

Βέβαια, άλλο η ταχύτητα ανακοίνωσης μιας Δημοτικής Παράταξης και άλλο η ταχύτητα παρέμβασης μιας Δημοτικής Αρχής που εξαρτάται από ωράρια υπαλλήλων και …συσχετισμούς ψήφων.

Ο Λάμπρου βάλθηκε να σηκώσει το βάρος της προβολής του παραχθέντος έργου της Παράταξης Καμιζή που ελπίζει και προσπαθεί «να κληρονομήσει». Και… μάλλον τα καταφέρνει.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις επιθέσεις που ξεκίνησαν εναντίον του, από γνωστό bloger της περιοχής.

Γνωστός μυθομανής δημοσιογράφος «μυρίστηκε αίμα» και έσπευσε να γανώσει το σκουριασμένο μαχαίρι του, μήπως και μπορέσει να κόψει κανένα κομμάτι από την αυτοδιοικητική πίττα.

Αν θέλετε να μάθετε νέα της παράταξης του Δημήτρη Σφυρή, θα περιμένετε μέχρι την πρωτοχρονιά. Βέβαια υπάρχει και η λύση να πεταχτείτε μέχρι τον Κακουριώτη. Ότι σας πει, αν σας πει, θα είναι έγκυρο. Μην ξεχνάτε ότι παραμένει κορυφαίος συνεργάτης του τ. Δημάρχου.

Βεβαίως και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Αγγελική Αλεβίζου. Αν δεν με πιστεύετε… ρωτήστε τον Γιάννη Γεωργόπουλο!

Τελικά ο Καμιζής αποδείχθηκε μεγάλη γάτα. Την ώρα που οι άλλοι θα σκοτώνονται αυτός θα απολαμβάνει εκλογές ως «αριστίνδειν» Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Λάμπρου.

Ωχ! Μου ξέφυγε…

Π.Ι.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: