Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ στο Κουτσοπόδι πήρε την νίκη 2-0, κόντρα στο Δρέπανο, με δυο γκολ από πέναλτι του Κώστα Μουζακιώτη

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου
Με νίκη τελείωσε, μια εποικοδομητική ποδοσφαιρική χρονιά, ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Στην έδρα του νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Δρεπάνου και έτσι οι Κουτσοποδιώτες βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ελπίδες για τίτλο, αλλά έξι βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Κιβεριώτες με έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο στην διάθεσή τους για κάτι καλύτερο να πετύχουν.
Ο πρώτος σκόρερ της Α1 κατηγορίας ο Κώστας Μουζακιώτης (μετά τον τραυματισμό του που τον είχε φέρει εκτός αγωνιστικής δράσης) επανήλθε δριμύτερος και μάλιστα πέτυχε και τα δυο γκολ της νίκης για την ομάδα του ξεφεύγοντας έτσι ακόμα περισσότερο στον πίνακα των σκόρερ και φτάνοντας στα 18 τέρματα (έξι με πέναλτι).

Αστέρας Δρεπάνου
Μέχρι το 70’ οι Δρεπανιώτες με μαζική άμυνα κρατούσαν με …νύχια και με …δόντια το 0-0, αλλά στο σημείο αυτό υπέκυψαν με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι από τον Κώστα Μουζακιώτη που έτσι άνοιξε το σκορ το 1-0. Και στο 80’ οι γηπεδούχοι κερδίζουν και άλλο πέναλτι, όπου και εδώ από την …βούλα των έντεκα μέτρων ο Κώστας Μουζακιώτης ήταν ξανά εύστοχος για να γράψει το τελικό σκορ του 2-0.
Από τους νικητές ξεχώρισαν εκτός του σκόρερ των δυο τερμάτων του Κώστα Μουζακιώτη και οι Λάμπρος Καρανάσιος, Νίκος Ψύχος, Σωτήρης Παπαγεωργόπουλος, Τάσος Μπλάτσος και Κώστας Αντωνιάδης.
Από την ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου διακρίθηκαν οι Γιώργος- Χρήστος Δωρής, Νίκος Μίχος, Γιάννης Ατζαμίδης και Σπύρος Μανδύλης.
Καλή ήταν η διαιτησία του Γιώργου Κόλλια, όπως και των βοηθών του Ανδρέα Αργυρόπουλου και Σταύρου Χαρλά.

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου:
Κυριακόπουλος, Κόλλιας (87’ Μάκκας), Καρανάσιος, Ψύχος, Κουγιάς, Αντωνιάδης, Κώστας Μουζακιώτης, Άντζελο Πάνο (85’ Φάνης Μπούρης), Σκαλίδης (73’ Βασίλης Διαμαντής), Τάσος Μπλάτσος, Σωτ. Παπαγεωργόπουλος.

Αστέρας Δρεπάνου:
Αλέκος Ρόζης, Κ. Σχίζας (70’ Τοπάλλι), Μίχος, Χρ. – Γιώργος Δωρής, Λαμπρούσης, Ατζαμίδης, Μπογάς, Μανόλης Δωρής, Σπύρος Μανδύλης, Δημ. Μανιάτης (70’ Παν. Μανδύλης), Κ. Σταυρόπουλος (82’ Μ. Παπαγεωργόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: