Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Στις νίκες επανήλθε η Ένωση Λέρνας με 1-0 το Παναρήτι, με γκολ του Γρηγόρη Ταραντίλη

Ένωση Λέρνας
Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το έτος που φεύγει, η ομάδα της Ένωσης Λέρνας, όπου στην έδρα της νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο Παναρητίου. Έτσι οι Ενωσίτες της Λέρνας (που είχαν ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκαναν …κοιλιά) επανήλθαν στις νίκες για να βρεθούν με την λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία σταθερά στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Από την άλλη πλευρά της ομάδας του Παναρητίου είχαμε το ακριβώς αντίθετο, όπου δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια βρήκαν ρυθμό κάνοντας νίκες για να σταματήσουν τώρα στο γήπεδο της Λέρνας. Αλλά και οι Παναρητιώτες θα ξεκινήσουν τον δεύτερο γύρο το νέο έτος αισθανόμενοι μια σχετική άνεση αφού έχουν ξεφύγει αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Σε ένα ματς όπου και οι δυο ομάδες δημιούργησαν και είχαν καλές ευκαιρίες για γκολ. όλα έδειχναν, ότι όποια εύρισκε δίχτυα θα πάρει και το τρίποντο. Και στο 61’ θα το κάνει ο νεαρός παίκτης της Ένωσης Λέρνας ο Γρηγόρης Ταραντίλης το 1-0 για να χαρίσει έτσι την νίκη στην ομάδα του. Από τους νικητές ξεχωριστή απόδοση έπιασαν οι Κώστας Γατσάκος, Σπύρος Λεμπετζής, Βαγγέλης Τσιώρος, σταθερός για μια ακόμα φορά κάτω από τα δοκάρια του, ο γκολκίπερ Νίκος Μαυροκορδόπουλος και φυσικά ο σκόρερ Γρηγόρης Ταραντίλης (όσο αγωνίστηκε).
Από την ομάδα του Παναρητίου διακρίθηκαν οι Θανάσης Παναγής, Παν. Συντρίκος, Βασίλης Τσαλαφός και Στράτος Ευστρατιάδης.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Θανάση Μακρή, όπως και των βοηθών του Δημ. Αλωνιστιώτη και Κώστα Παπούλια.

Ένωση Λέρνας:
Μαυροκορδόπουλος, Δημ. Γεωργίου, Σπύρος Λεμπετζής, Γατσάκος, Παν. Φλεβάρης, Τσιώρος, Δημ. Λιαγκριδώνης (62’ Θοδ. Καπετάνος), Γρηγ. Ταραντίλης (71’ Βόγκλης), Γεωργκή Κρηστάκη (48’ Βασίλης Κατσίρης), Άλεξ. Νέντζια, Δημ. Γιάννος.

Ατρόμητος Παναρητίου:
Φώτης Παπασαράντος, Γεράσιμος Φλεβάρης, Θαν. Παναγής, Παν. Συντρίκος, Τάσος Ταμπάκης, Βασίλης Τσαλαφός, Δημ. Μπούνος Ι. (62’ Γιάννης Φλώρος), Δημ. Μπούνος ΙΙ. Βασίλης Καλιαμούτος, Δημ. Έβερετ (70’ Παυλόφ Τσένκοφ), Στράτος Ευστρατιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: