Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Προπονητές… Διαιτητές …και άλλα

Γιάννης Δουβίκας
Γίνεται πάντα στο ποδόσφαιρο το …μάρμαρο για τυχόν αποτυχίες το πληρώνει ο προπονητής. Δεν μπορεί στην μέση της αγωνιστικής περιόδου που χρειάζεται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και να μην πληρώσει την …νύφη ο προπονητής. Να αλλάξει δηλαδή το κλίμα της ομάδας που δεν τα πηγαίνει καλά.  Και τι θα αλλάξει, εδώ ο πρόεδρος, η διοίκηση οι παίκτες δεν γίνεται. Έτσι, αλλάζει η τεχνική ηγεσία.

Ακόμα δεν είχαμε συγκλονιστικές αλλαγές προπονητών στους  πάγκους των ομάδων (παρά το γεγονός ότι έχουμε διανύσει το μισό πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία). Και αφού πρόλαβαν κατ’ αρχάς να κάνουν παρέλαση, μετά να φάνε και γαλοπούλα προβλέπω να συνεχίσουν έτσι και στον δεύτερο γύρο την νέα χρονιά.
Σε ομάδα της Α1 κατηγορίας (που η ρέντα της πήγε …σύννεφο σε όλο τον πρώτο γύρο) έχουν αρχίσει να υπερηφανεύονται (και καλά κάνουν αφού κέρδιζαν συνεχώς) να το παίζουν …ομαδάρα, ακόμα και για τον προπονητή που έχουν διαλέξει να τον έχουν κάνει …προπονηταρά.. Να δούμε όμως όταν σταματήσει η ρέντα τους και τους πάρει η κάτω βόλτα, τι θα κάνουν;
Αργοναύτης Νέας Κίου

Αφού είδε και αποείδε ότι δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του στην Ένωση Λέρνας ο σκληροτράχηλος αμυντικός Κώστας Κατσουλόπουλος αποφάσισε τώρα τον Γενάρη να πάρει μεταγραφή για την ομάδα του Αργοναύτη. Άλλωστε από την ομάδα της Νέας Κίου είχε ξανά περάσει ένα φεγγάρι.

Μαθαίνω ότι στον ίδιο δρόμο και την ίδια τύχη για τον ίδιο λόγο θα έχει και ο μέσο αμυντικός της Ένωσης Λέρνας, ο Μπάμπης Λάπατας. Φυσικά και αυτός για την ομάδα της Νέας Κίου.

Κατά καιρούς δίπλα στον Διονύση Διατσίγκο έχουν δουλέψει προπονητές, που αυτός διαλέγει ως συνεργάτες τους, κυρίως στις μικτές ομάδες της Αργολίδας. Ένας από αυτούς, φίλος του αχώριστος, που συνεχώς βελτιώνεται, όπου παρακολουθεί τα πάντα που συμβαίνουν και συνεχώς εξελίσσονται στον χώρο του αθλήματος, είναι ο Χαράλαμπος Ρουσσής. Αυτή την εποχή ο δάσκαλος έχει μαζί στις μικτές μας ομάδες και τους Σταύρο Αλεξίου (Ένωση Λέρνας), Βαγγέλη Κάϊκα (από την περιοχή της Τροιζηνίας και την ομάδα του Θησέα), Κώστα Δωρή (του Τοξότη).

Πολλές ήταν οι …φωνές που ακούστηκαν από την ομάδα της Προσύμνης για την διαιτησία στον αγώνα της Α2 κατηγορίας και στην αρχή του δεύτερου γύρου, (όπως άλλωστε είχε συμβεί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) κόντρα στην ομάδα του Πλατανίτι.

Απορία: Οι μαθητές της νέας Σχολής Διαιτησίας θα γραφτούν στον Σύνδεσμο; Και είναι πολλοί.

Πόσους από τους μαθητές της νέας Σχολής Διαιτησίας τους στρατολόγησε η διοίκηση του Συνδέσμου; Απάντηση: Κανέναν!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: