Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Ξεκίνησαν χθες οι εορταστικές εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις στο Ναύπλιον ξεκίνησαν, χθες το βράδυ, από την Πλατεία Συντάγματος όπου και φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου.
Οι παιδικές χορωδίες των Γιάννη Νικολόπουλου και Κων/νου Ρούτουλα, των μαθητών του 2ου, του 4oυ και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ καταχειροκροτήθηκαν από τους παριστάμενους που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς.



Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, παρακολουθεί
τις Χριστουγεννιάτικες εκδήλώσεις, μαζί με τους Δημότες.
Ο φακός του Βαγγέλη Μπουγιώτη κατέγραψε την εικόνα.
Παρά το κρύο, ο Γιώργος Γαλανόπουλος "κράτησε" τον κόσμο
΄στον χώρο, μπροστά στο κτήριο του Παλαιού Τελωνείου.
Τα παιδιά, δημιούργησαν ατμόσφαιρα εορταστική προς χάριν των 1.000 περίπου  δημοτών και επισκεπτών, με εορταστικά τραγούδια ενώ η Φιλαρμονική με επιλεγμένες μελωδίες, έδωσε τον παλμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Τα cafe και ζαχαροπλαστεία του Μεγάλου Δρόμου και της Πλατείας Συντάγματος πρόσφεραν γλυκίσματα και ζεστό κόκκινο κρασί σε πολίτες και επισκέπτες.

H γιορτή συνεχίσθηκε μπροστά στο παλαιό Τελωνείο, στην οδό Μπουμπουλίνας, με συναυλία από το συγκρότημα “Γιώργος Γαλανόπουλος and the band”.

Αύριο, 15η Δεκεμβρίου (ώρα 20.00),  στο ΤΡΙΑΝΟΝ της Πλατείας Συντάγματος, η θεατρική ομάδα ΜΗΛΟ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θα παρουσιάσει ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, τη «Χιονάτη και τους επτά νάνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: