Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ Ε Ε Ε! (2014-01-26)

Σχολιάζει ο Γιάννης Παμπόρης

Οι πετρελαιάδες τους τα δίνουν. Από εμάς μας τα αρπάζουν
Δεν πατάσσεται το λαθρεμπόριο, διότι οι τρεις ή πέντε πετρελαιάδες δωροδοκούν  κάποιους πολιτικούς και δημοσίους υπαλλήλους. Ενώ ο Λαός, που θέλοντας και μη χρηματοδοτεί τα κόμματα, πατιέται στον λαιμό σαν σφαχτάρι γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Οι πολιτικοί μας δεν τολμούν να πουν κουβέντα σ’ αυτούς που γεμίζουν τις καταθέσεις τους. Ενώ μπορούν εύκολα να παίρνουν τα λεφτά του λαού για τα κόμματα τους. Και η πλάκα είναι ότι τα λεφτά μας τα παίρνουν για να ζουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα, μια και αρνιόμαστε να πιστέψουμε πόσο απατεώνες και ψεύτες είναι.

Το πιο πολύτιμο πράγμα
Ποιο είναι το πιο πολύτιμο πράγμα, που το φυλάνε με κάμερες, με φύλακες και με αστυνομία; Τα διαμάντια; Τα Χρυσοχοΐα; Οι τράπεζες; Χάσατε ΟΛΟΙ! Είναι κάποιοι κοπρίτες τ. βουλευτές, τ. Υπουργοί, τ. πρωθυπουργοί, μεγαλοδημοσιογράφοι κλπ.

Διαλέξτε γύψο!
Στον γύψο, για εφτά χρόνια, μας έβαλε ο Παπαδόπουλος. Στον πάγο, για τριάντα χρόνια, μας έβαλαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Τον Παπαδόπουλο τον δίκασαν ισόβια. Αυτούς πόσο πρέπει  να τους δικάσει η δικαιοσύνη;
Οι πέντε χιλιάδες Έλληνες που αυτοκτόνησαν. Ειδικά ο τελευταίος, που παρακάλεσε τον παπά να τον θάψει, αυτοκτόνησε γιατί ντρεπόταν που του έκοψαν το ρεύμα και χρωστούσε στους φίλους μερικά κατοστάρικα. Αυτός ο λαός, ο γεμάτος αξιοπρέπεια, διοικήθηκε από ξεφτιλισμένους και αχρείους, χωρίς τσίπα πολιτικούς, τύπου Λιάπη και Τσοχατζόπουλου. Κι αντί εμείς να τους αυτοκτονήσουμε πολιτικά, δεχόμαστε να μας καταντούν ζητιάνους και τους παρακαλάμε πάλι, για λίγο ψωμί ή κανένα ευρώ, όπως κάνουν οι γύφτοι.

Ο ηγέτης με ξένα κόλλυβα
Ποιος σας είπε ρε πολιτικοί ότι έπρεπε να δανειστείτε εκατό δις; Αυτά δεν θα πρέπει να πληρωθούν κάποτε; Αλλά είπατε ότι, σε είκοσι- τριάντα χρόνια εσείς θα έχετε φτιάξει τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας οπότε μετά …θα πλήρωναν τα δικά μας παιδιά μας και τα δικά μας εγγόνια. Δηλαδή όπως ο ηγέτης Παπατζής, έπαιρνε τα δάνεια, έδινε ένα δις στο λαό, ήτοι 5% αύξηση, έκανε και πέντε δις έργα, και τα υπόλοιπα ενενήντα τόσα δις …στις τσέπες τους. Τα μεν βόδια φάγανε και λίγο τριφύλλι, οι δε απατεώνες κάνανε από τριάντα έως ενενήντα ακίνητα και καταθέσεις στο εξωτερικό. Ξυπνήστε Βόδιααααα!

 

 

 

 

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βόδι είσαι και φαίνεσαι αγράμματε αρβυλοφύλακα Γιάννη Παμπόρη που έχεις μούτρα να βρίζεις τους αναγνώστες. Να σε χαίρεται ο κύριος Δάκογλου.

Ανώνυμος είπε...

Βρε αχάριστε Παμπόρη Γιάννη σε ποιο γύψο σε έβαλε εσένα ο Παπαδόπουλος, ξέχασες που σε διόρισε σωφρονιστικό υπάλληλο το 1969; Σε έκανε μόνιμο δημόσιο υπάλληλο και σε εξασφάλισε για μια ζωή που δεν άξιζες ούτε για τσοπάνος στις χελώνες! Δεν ντρέπεσαι να βρίζεις τους ευεργέτες σου;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ, ΚΝΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΜΠΟΡΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ;