Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΣΚΑΣΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ! (27-1-2014)

Το τελευταίο χαρτί του Πέτρου
Τι τα έσπρωχνε τα χιλιάρικα για την προ(σ)βολή της μυθικής, τόσους μήνες! Τώρα που τους χρειάσθηκε, ανταποκρίθηκαν όλοι. Έτσι, οι παραπολιτικές στήλες γέμισαν με σχόλια και «ειδήσεις» για στήριξη Τατούλη από Σαμαρά.
Η εξέλιξη βέβαια τους διαψεύδει και ο Πετράν ψάχνεται για συμμαχίες και για ψυχολόγο που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις φοβίες του από την πιθανή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνον) στο Οδυσσέα Βουδούρη.

Θα πέσει ηρωικά
Πήρε τις αποφάσεις του ο Τάσος Χειβιδόπουλος. Θα είναι υποψήφιος, ως περιφερειακός σύμβουλος  Αργολίδας, με τον Τατούλη. Για την ακρίβεια, θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στην Αργολίδα αλλά… τα μεγαλεία του αντιπεριφερειάρχη ανήκουν στο παρελθόν. Όπως προβλέπει ο νόμος, ο επικεφαλής του χαμένου συνδυασμού, εκλέγεται χωρίς σταυρό ως απλός Περιφερειακός Σύμβουλος.

Τον πήρε στο ψιλό
Λάθος άνθρωπο έβαλε απέναντί του ο Περράκης, σχολιογραφώντας γι’ αυτόν με αρνητική γραφή, στο blog «Πρεφαδόρος». Ο Τζαρίμας δεν χαμπαριάζει.  Μπήκε στο face book και τον άρχισε στην ψιλοειρωνεία σε βαθμό εκνευριστικό… κάτι που φάνηκε από τις απαντήσεις του φίλου μου του Μάνου.

Φοβούνται τον Πεβερέτο
Βλέπουν να κάνουν περίπατο στην Αργολίδα και άρχισαν να κόβουν υποψήφιους από το ψηφοδέλτιο. Ναι σωστά το έγραψα. Δεν ψάχνουν για τους καλύτερους, κοιτάνε πώς να κόψουν όποιον είναι δυνατός. Έτσι, οι Αργείτες του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν το μουρμουρητό για τον Πεβερέτο που εμφανιζόταν σαν μια άριστη επιλογή και μάλλον τον πάνε για «θάνατο».

Ο Γιωργος Γαβρήλος στο προσκήνιο
Η κουμπαριά με τον Μητρόπουλο βοήθησε αρκετά. Κυρίως όμως βοήθησε η πολιτική φύση του γνωστού εργατολόγου του Ναυπλίου. Έτσι, και ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πρόσβαση στην κοινωνία του Ναυπλίου και ο Γαβρήλος την ποθητή δίοδο προς την Ελληνική Βουλή και η Αργολίδα μια πολιτική εκπροσώπιση υψηλών δυνατοτήτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για δεύτερη έδρα;
Λέτε στ’ αλήθεια να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ δυο έδρες στην Αργολίδα; Αν αυτό γίνει θα είναι μεγάλο κατόρθωμα …της Νέας Δημοκρατίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: