Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η «Άλλη Πρόταση» δηλώνει παρούσα για το Δήμο Ναυπλιέων

Στη Συνέλευση μελών και φίλων της Άλλης Πρότασης που έγινε στις  22 Ιανουαρίου, στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Τίρυνθας, η ολομέλεια των παρευρισκομένων αποφάσισε την κάθοδο της Δημοτικής Παράταξης στις εκλογές του Μαΐου.
Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε το όνομα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων.
Η ανακοίνωση της «Άλλης Πρότασης», δεν ξεκαθαρίζει επίσης αν θα εμφανισθεί αυτόνομα ή θα μετέχει σε κάποιο συνεργατικό σχήμα, ούτε και κάνει την οποιαδήποτε αναφορά για τα στελέχη της που προσχώρησαν στην δημιουργούμενη νέα παράταξη, που γίνεται με τις ευλογίες ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.
Η ανακοίνωση της «Άλλης Πρότασης» αναφέρει:
1) Την κάθοδο της Άλλης Πρότασης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές συνεχίζοντας την σταθερή και μόνιμη παρουσία της  για τρεις περίπου δεκαετίες στα δημοτικά ζητήματα.
2) Το άνοιγμα του διαλόγου για τα θέματα που έχουν προτεραιότητα στο Δήμο Ναυπλίου και για τα οποία θα ανοίξει διάλογο τις προσεχείς ημέρες  διατηρώντας την αμφίδρομη σχέση της με την κοινωνία και επαναφέροντας την άμεση συμμετοχή των κατοίκων.
Τα ζητήματα αυτά είναι το νερό ύδρευσης και άρδευσης, το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης σκουπιδιών, το πολεοδομικό σχέδιο, ο πρωτογενής τομέας κα, η στήριξη και προώθηση του πορτοκαλιού και τέλος η κοινωνική πολιτική του Δήμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: