Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Την Κυριακή στο Κρανίδι, ένας αγώνας που σε άλλες εποχές θα ήταν ντέρμπι. Η Ένωση Ερμιονίδας «υποδέχεται» τον Πανναυπλιακό.

Το παιχνίδι της Κυριακής, στο γήπεδο του Κρανιδίου, σε άλλες εποχές θα εθεωρείτο ντέρμπι. Τώρα, η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν το επιτρέπει. Έτσι, ο αγώνας της Ένωσης Ερμιονίδας κόντρα στον Πανναυπλιακό, υπό φυσιολογικές συνθήκες πάντα (και όχι το απρόοπτο που πάντα καραδοκεί στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να λαμβάνεται υπ’ όψιν) αναμένεται να είναι ένας φυσιολογικός …περίπατος των γηπεδούχων. Η μια ομάδα (Ένωση Ερμιονίδας) έχει βάλει πλώρη για τίτλο και άνοδο στην Β’ εθνική κατηγορία, ενώ ο ιστορικός και ένδοξος Πανναυπλιακός, οδεύει ολοταχώς για το τοπικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Ποιος θα περίμενε πριν λίγα χρόνια να ανέφερε τέτοιες ποδοσφαιρικές καταστάσεις… αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
Τρεις βαθμοί χωρίζουν τους Ενωσίτες της Ερμιονίδας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έχουν αργότερα (σε έξι αγωνιστικές) στην έδρα τους την πάντα πρωτοπόρο ομάδας της Α.Ε. Καραϊσκάκη. Φυσικά και δεν θα θέλουν να …αυτοκτονήσουν και να απομακρυνθούν από την κορυφή.
Από την πλευρά του ο Πανναυπλιακός (που θα πρέπει να κάνει σε δέκα έξι ματς που απομένουν, τουλάχιστον ένδεκα νίκες) μήπως και γίνουν …θαύματα για την παραμονή του, σίγουρα τώρα πηγαίνει χωρίς κανένα άγχος στο Κρανίδι.
Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο κυριαρχεί το απρόοπτο, σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι υποτιμήσουν την ομάδα του Ναυπλίου, τότε θα την κάνουν την …γκέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: