Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Για τρίτη συνεχόμενη νίκη πηγαίνει ο Παναργειακός στο Άργος την Κυριακή, όπου υποδέχεται τον Ατρόμητο της Αχαΐας

Αφού πέρασε …αναίμακτα την μπόρα των τριών συνεχόμενων ηττών (δυο στην έδρα του με Καλαμάτα και Ένωση Ερμιονίδας και μια εκτός έδρας στην Άρτα από την πάντα πρωτοπόρο ομάδα, Α.Ε. Καραϊσκάκη), ο Παναργειακός πηγαίνει να ισοσκελίσει αυτές τις συνεχιζόμενες τρεις αποτυχίες του.
Ήδη οι «Λύκοι» έχουν κάνει τις δυο συνεχιζόμενες νίκες τους (μέσα με Μεσσηνιακό και έξω την προηγούμενη αγωνιστική στην Τρίπολη κόντρα στον Παναρκαδικό). Τώρα πάνε για την τρίτη συνεχιζόμενη νίκη τους, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στο ΔΑΚ Άργους την ομάδα του Ατρομήτου της Αχαΐας. Έτσι ελπίζουν, τελειώνοντας ο πρώτος γύρος να βρίσκονται σε τροχιά τίτλου, με διαφορά από την κορυφή μόνο έξι βαθμούς.
Και αυτό γίνεται περισσότερο εφικτό αν κοιτάξει κανείς το υπόλοιπο πρόγραμμα που απομένει (ένα ολόκληρος δεύτερος γύρος) όπου θεωρητικά πάντα ο Παναργειακός έχει εύκολο  πρόγραμμα. Τουλάχιστον θα παίζει χωρίς το άγχος της παραμονή τους στην κατηγορία, και ακολούθως …ότι καλύτερο του προκύψει.
Χωρίς άγχος θα κοντραριστεί και τώρα, την Κυριακή, στην έδρα του με την ομάδα του Ατρομήτου της Αχαΐας, που όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ο αντίπαλος το παλεύει με …νύχια και με …δόντια να κρατηθεί στην κατηγορία βρισκόμενος τέσσερις βαθμούς κάτω από την γραμμή της παραμονής.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: