Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ορκίστηκε και ανέλαβε, ο νέος Γεν. Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου

Γιώργος Σωκ. Διδασκάλου
Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης
Διοίκησης Πελοποννήσου,
Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου
 
Ορκίστηκε, στην Αθήνα, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου και ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου.
Αμέσως μετά συμμετείχε σε δύο ιδιαίτερα σημαντικές συσκέψεις. Η πρώτη, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, υπό την προεδρία του Υπουργού Αναπληρωτή, Σταύρου Καλαφάτη και αφορούσε την αναδιάρθρωση και τα προβλήματα των δασικών υπηρεσιών, εν όψει και των επικείμενων, εντός των επομένων ημερών, νέων νομοθετικών ρυθμίσεων.
Η δεύτερη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, υπό την προεδρία του Υπουργού Γιάννη Μιχελάκη και συμμετοχή του αναπληρωτή Υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου, με θέμα τις επικείμενες αλλαγές για ενίσχυση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.
Ο Γιώργος Διδασκάλου, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, είναι γνωστός στην Αργολίδα, δεδομένου ότι ως Πολιτικός Μηχανικός υπηρέτησε στο Άργος και στο Ναύπλιον, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις για την επιστημονική του κατάρτιση και την επαγγελματική του ευσυνειδησία. Γνωρίζει τα θέματα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ανέλαβε γιατί ήταν συνεργάτης του αποχωρήσαντος Μανώλη Αγγελάκα (ανέλαβε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής).

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: