Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Το σταυροδρόμι του Πανναυπλιακού

Σε ότι αφορά τον Πανναυπλιακό, αν έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα παραμονής στην Γ΄ εθνική, θα πρέπει να αλλάξουν ποδοσφαιρική ρότα.
Από τώρα να …αδειάσουν οι θέσεις κάποιων …ξένων παικτών, αλλά και κάποιων μεγάλης σε ηλικία ντόπιων, οι οποίοι εκ των πραγμάτων δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα του χρόνου στο τοπικό πρωτάθλημα.
Έτσι από τώρα, στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες στα πόδια τους οι νεαροί ντόπιοι παίκτες, όπως οι Παπαμάρκου, Καρέλης, Φλεβάρης, Τσουρδίνης, Μιχαλόπουλος, Κάλπατζης, Μουσταφάϊ, (ακόμα και ο νεοφερμένος τερματοφύλακας Κομπόσης), έτσι ώστε να περάσει ..αέρα η παρουσία του Πανναυπλιακού από το τοπικό και αν υπάρχουν τα …κότσια μετά στα μπαράζ ανόδου να κερδίσει γρήγορα την άνοδό του στην Γ’ εθνική κατηγορία.
Βέβαια, η εκδοχή το να πάμε στο υπόλοιπο πρωτάθλημα με αυτά τα παιδιά και να …τρώμε πεντάρες και εξάρες, έχει και αυτό μια λογική. Αλλά τι θα πρέπει να κοιτάξουμε, το παρόν ή το μέλλον της ομάδας μας; Πάμε να πέσουμε με το κεφάλι ψηλά, κάτι που κανείς δεν θα το θυμάται αργότερα ή πάμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει τα φόντα να επαναφέρει τον Πανναυπλιακό πολύ γρήγορα σε ανώτερη από το τοπικό κατηγορία; Εκεί που του αξίζει να βρίσκεται σύμφωνα με την ιστορία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;
Αυτό το ερώτημα πρόκειται να …βασανίσει τις επόμενες μέρες διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Πανναυπλιακού.
Για την ώρα υπάρχει ο αγώνας της Κυριακής στο Κρανίδι.

Χάρης Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: