Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Στην Ερμιονίδα το ποδόσφαιρο έχει μέλλον

Οι Ενωσίτες της Ερμιονίδας, διαθέτουν την μεγάλη οικονομική άνεση να κάνουν μεταγραφές και να βρίσκονται στην θέση που βρίσκονται.
Έχουμε πολλά παραδείγματα, όπου ομάδες, οι οποίες δεν στηρίχθηκαν (στην βάση τους σε δικά τους ντόπια παιδιά) έκαναν βέβαια την υπέρβασή τους, αλλά …χάθηκαν στην συνέχεια από το ποδοσφαιρικό …χάρτη. Αλήθεια που βρίσκεται τώρα η ομάδα της Αρκαδίας, το Λεωνίδιο, που μεσουρανούσε κάποτε στην Β’ εθνική;
Φυσικά κανείς δεν το εύχεται αυτό για την δική μας ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας, όπου τώρα κάνει τις μεγάλες της μεταγραφές στοχεύοντας την άνοδό της στην Β’ εθνική. Η ομάδα πίσω της έχει και το ποδοσφαιρικό …φυτώριο της ομάδας του Κρανιδίου Ερμιονίδας που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και βρίσκεται με το ένα …πόδι στην Α1 κατηγορία.
Με άλλα λόγια λειτουργούν ποδοσφαιρικά σωστά, εκεί στην περιοχή της Ερμιονίδας, μετά στην συνένωση του Ερμή Ερμιόνης και του Κρανιδίου.
Χάρης Γεωργίου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αφήστε γιατί θα ζητάνε να φτιάξουν και και κανα γήπεδο με τριαντα χιλιάδες θέσεις αυτοί αμα ανέβουν και θα βάζουν το χερι στην τσέπη οι Γουταίοι για μια ζωή.