Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Προπονητές… Παίκτες… Φίλαθλοι… και Παράγοντες…

Πολλοί ήταν οι φίλαθλοι στο Άργος που δεν ήθελαν με τίποτα την πρόσληψη του προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη, ο οποίος είχε περάσει πριν δυο χρόνια από τον πάγκο των «Λύκων», όπου δεν είχε αφήσει και τις πιο καλές εντυπώσεις κυρίως με την συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες της ομάδας.

Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι στο Άργος θα έρθεις. Μόνο φίλους είχε εδώ ο Μπλάντεν Κόλλα (ο νέος προπονητής των «Λύκων»), όπου στον Παναργειακό, αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής και έκανε εν συνεχεία πολύ μεγάλη καριέρα στην Α΄ εθνική κατηγορία.

Κάποιοι φίλαθλοι του Παναργειακού (και ήταν αρκετοί) μετά την ήττα της ομάδα τους από τον …αιώνιο αντίπαλός τους στον Ναύπλιο, τον Πανναυπλιακό δεν ήθελαν με τίποτα τον αποχωρήσαντα προπονητή τους.

Το ερώτημα είναι έφυγε ή τον έδιωξαν τον τέως προπονητή του Παναργειακού. Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ….Κάποιοι υποστηρίζουν ότι διαφώνησε με μέλος του Δ.Σ. και δήλωσε παραίτηση. Αλλά υπάρχει και η εκδοχή, ότι έτσι και αλλιώς θα τον …έπαυε η διοίκηση, γιατί ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι, μετά και το 2-2 στο Άργος κόντρα στην ομάδα με τον Ατρόμητο της Αχαίας.

Σε τοπικό επίπεδο είχαμε επίσης δυο αλλαγές προπονητών σε ομάδες που αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία. Στην Κοιλάδα πήγε ο Διδυμιώτης Δημήτρης Αποστόλου (που φέτος υπήρξε συνεργάτης του πρώην προπονητή στον πάγκο του Παναργειακού). Επίσης στην ομάδα του Ποσειδώνα των Διδύμων αντί του ντόπιου παίκτη και προπονητή, Βαγγέλη Μπροδήμα, ανέλαβε ως παίκτης και προπονητής ο Ερμιονίτης αμυντικός Νίκος Στεργίου.

Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει αν επιδείξει πολύ σπουδαίο έργο όταν εργάσθηκε στην θέση του προπονητή στην ομάδα του τόπου καταγωγής του, στον Ποσειδώνα των Διδύμων, όπου τώρα εκεί (στην θέση του μικρού σε ηλικία παίκτη) αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία ο γιος του Ανάργυρος Αποστόλου που πήγε εκεί από την ομάδα του Αριστέα.

Από τώρα μαθαίνουμε ότι κάνουν το προγραμματισμό τους στην ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας με στόχο την νέα ποδοσφαιρική χρονιά να κτυπήσουν με περισσότερες αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 κατηγορία. Ήδη έχουν κλείσει ένα από τα καλλίτερα κεντρικά χαφ που αγωνίζεται χρόνια τώρα σε ομάδα επίσης της Α1 κατηγορίας. Για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνουμε από τώρα το όνομά του. Απλά μόνο σας αναφέρουμε ότι έχει σχέση με …ψάρια. Από πρόεδρο ψαρά πάει σε ψαροχώρι…. Και επίσης σε πρόεδρο ψαρά.

Πολλούς παίκτες που είναι μαθητές έχει στην διάθεσή του ο προπονητής και παίκτης του Ασκληπιού, ο Δημήτρης Κρεμμύδας. Έτσι αναγκάζεται να τρέχει σε αγώνες και προπονήσεις, στα σχολεία τους και στα φροντιστήριά τους, για να τους μαζέψει. Παρά ταύτα δείχνει ότι θα καταφέρει να κρατήσει την ομάδα της Παλαιάς Επιδαύρου στην Α1 κατηγορία.

Τρεις παίκτες μαθητές έχει η ομάδα του Πανναυπλιακού. Τους Τέρενς Παπαμάρκου, Κώστα – Παναγιώτη Καρέλλη και Χρήστο Φλεβάρη. Ακόμα ένα επιπρόσθετο πρόβλημα για τον προπονητή της Ναυπλιώτικης ομάδας, τον Γιώργο Χορμή.

Όταν και μαθηματικά πλέον δεν θα υπάρχει καμιά ελπίδα ….σωτηρίας για τον Πανναυπλιακό (για παραμονή στην Γ’ εθνική κατηγορία) τότε θα το διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο, το μέλλον της Ναυπλιώτικης ομάδας, ο προπονητής της Γιώργος Χορμής. Βάζοντας τι γερές βάσεις για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. .Έχουν γνώση οι …φύλακες….

Μεγαλοπαράγοντας και από τους κύριους χρηματοδότες στην ομάδα του Παναργειακού μας είχε δηλώσει ότι πρώτα θα φύγει η διοίκηση και μετά ο προπονητής της ομάδας. Τώρα αλήθεια τι έχει να μας δηλώσει;

Κουίζ: Ποιος ντόπιος από τους πλέον καταξιωμένους προπονητές δέχθηκε πρόταση από ομάδα εκτός Αργολίδας στην Γ΄ εθνική κατηγορία και την απόρριψε;  Έτσι έχασε και την μεγάλη ευκαιρία για επιστροφή του στα παλιά του …λημέρια, όταν με αυτή την ομάδα είχε αγωνιστεί και στην Α΄ εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: