Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αθλητικά Σχόλια: Παλιά αλλά …επίκαιρα

Τελικά (και όπως το είχαμε προβλέψει) έφυγαν οι …ξένοι παίκτες από την ομάδα του Πανναυπλιακού. Έτσι τώρα λύνονται τα χέρια του προπονητή, Γιώργου Χορμή, να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά ντόπια παιδιά που πρόκειται να αποτελέσουν το μέλλον της Ναυπλιώτικης ομάδας.

Ευκαιρίες έχουν ήδη πάρει στην ομάδα του Πανναυπλιακού ο Κομνηνός, ο Μιχαλόπουλος, ο Τσουρδίνης, ο Παπαμάρκου, αλλά περιμένουμε να δούμε και τους Φλεβάρη και Καρέλλη.

Το ότι ο τερματοφύλακας Άγγελος Κομπόσης είναι ένα πάρα πολύ καλός πορτιέρο και από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, όπου παράλληλα βοηθάει οικονομικά και τις ομάδες, το γνωρίζουν όλοι. Απλά το αποδεικνύει ακόμα μια φορά, τώρα κάτω από τα δοκάρια του Πανναυλιακού.

Δεν του έφτασαν τα τόσα …στραβά φέτος του Πανναυπλιακού, είχε να αντιμετωπίσει και την εχθρική διαιτησία. Τα «κοράκια» των γηπέδων του έχουν αφαιρέσει φέτος τουλάχιστον δέκα βαθμούς. Έτσι πως θα μπορούσε να …σωθεί η ομάδα του Ναυπλίου;

Οι «κόρακες» των γηπέδων δεν σεβάστηκαν την ιστορική και ένδοξη ομάδα του Ναυπλίου, ούτε στην έδρα της κόντρα στην ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκη, ενός χωριού από την Άρτα, που μέχρι προχθές δεν την ήξερε ούτε η μάνα της (καθώς λένε). Από την αρχή του αγώνα έβλεπες μια εχθρότητα από τον «κόρακα» του αγώνα εις βάρος του Πανναυπλιακού και στο τέλος δεν του δίνει ένα πέναλτι, που θα το έδινε και ο πρόεδρος της φιλοξενούμενης ομάδας, αν τυχόν διεύθυνε αυτό το ματς. Πάντως έχει ακουστεί ότι οι Αρτινοί κάπου έχουν μεγάλο …δόντι…

Την καθιερωμένη του πρωτοχρονιάτικη πίτα (που την έχουν …ξεχάσει λόγω της οικονομικής κρίσης, ουκ ολίγες ομάδες του νομού μας) έκοψε πρόσφατα η ομάδα της Ένωσης Λέρνας. Το φλουρί (που αντιστοιχούσε στα 50 ευρώ) έτυχε στον ακραίο νεαρό αμυντικό, τον Δημήτρη Γεωργίου. Η στήλη του εύχεται καλοφάγωτο…

Καλή αρχή έχει κάνει φέτος (για πρώτη φορά στην πολύχρονη μεγάλη του ποδοσφαιρική καριέρα) ο φίλος της στήλης, ο Δημητράκης Έβερετ. Στο αγώνα της ομάδας του, με τον Ατρόμητο Παναρητίου στην Νέα Κίο, κόντρα στην ομάδα του Αργοναύτη, αποβλήθηκε για δεύτερη φορά. Τουλάχιστον τώρα εντελώς άδικα κατόπιν υποδείξεως του ανεκδιήγητου βοηθού διαιτητή του Παναγιώτη Πρασσά.

Αλήθεια έχουν ερευνήσει οι αρμόδιοι πόσα ματς έχει παίξει φέτος ως βοηθός διαιτητή την ομάδα του Αργοναύτη ο Παν. Πρασάς και πως τα έχει ….πάει;

Πολύ θετική είναι η μέχρι τώρα παρουσία σε παιχνίδια (για βοηθός διαιτητή) του Γιάννη Τσατσούλη. Στην περίπτωση αυτή το …μήλο δείχνει να έχει πέσει κάτω από την …μηλιά.

Είναι αλήθεια ότι ο Λάκης έχει κάνει …πέρα τους πρωϊνούς παλιόφιλους από το καφενείο της ενδεκάτης του Ναυπλίου; Και άραγε γιατί. Λάκη μας….

Ακούγεται ότι θα ετοιμασθεί με πλαστικό χλοοτάπητα και το γήπεδο στο Σκαφιδάκι. Όπως επίσης και αυτό στις Λίμνες, ενώ για το γήπεδο στην Προσύμνη (που θα ήταν έτοιμο εντός της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν) δεν ακούγεται τίποτα. Ότι είναι θα γίνει πριν από τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Για τι πιστεύουμε ότι μετά «μην τον είδατε τον Παναγή».

Από την μεριά του Ναυπλίου επίσης ακούγεται ότι θα ετοιμασθούν με πλαστικούς χλοοτάπητες, το γήπεδο στο «Νταμάρι» (ήμουν νιος και γέρασα που το ακούω), όπως επίσης και το γήπεδο Μετόχι.

Τέλος από την πλευρά του Δήμου Ασκληπιού ακούστηκε ότι θα ετοιμασθεί με πλαστικό χλοοτάπητα το γήπεδο της ομάδας του Ασκληπιού, στην Παλαιά Επίδαυρο, καθώς και το γήπεδο του Φοίνικα στην Νέα Επίδαυρο. Σιγά βρε παιδιά τόσα γήπεδα μαζεμένα; Ελπίζω να μην ξυπνήσω και να διαπιστώσω ότι όλα είναι προεκλογικές υποσχέσεις…..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΟΥΛΙ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

ναι φιλε μου γραψε: 6969696969